Tervaritoimistolla juhlittiin valmistuneita
17.6.2019 14:32 Uutiset / Pääsivusto

Tervaritoimistolla juhlittiin valmistuneita

Tervarien valmentajat Pekka Haaranen ja Hasan Gülsen valmistuivat kesäkuun alussa liikuntaneuvojiksi. Virpiniemen liikuntaopiston 2,5-vuotinen koulutusohjelma tarjosi molemmille valmentajille mukavasti haastetta ja lisää oppia valmennustyön eri puolista.

— Parasta ja samalla haastavinta liikuntaneuvojakoulutuksessa oli monipuolinen lajien kirjo. Jalkapallon lisäksi monta muutakin lajia tuli tutuksi ja ymmärrys eri lajien harjoittelusta kasvoi, kertoo Hasan.

— Oppisopimusopiskelu yhdessä Pekan kanssa oli varsin antoisaa. Tervareille iso kiitos opiskelun mahdollistamisesta, aina tarpeen vaatiessa saatiin joustoa työnantajan puolelta ja kaikki näytöt saatiin lopulta suoritettua.

Koulutusohjelmaan sisältyi useita eri näyttöjä. Lasten ja nuorten liikuntaohjaaminen, liikuntaneuvonta, tapahtumanäyttö, lasten ja aikuisten liikuntaohjaus ja lisäksi valinnainen osio.

— Haastavinta tässä reilun parin vuoden aikana oli näyttöjen aikataulutus. Valinnaisena minulla oli valmennus, joka oli selvästi lähinnä sydäntä, kertoo Pekka Haaranen.

— Kaiken kaikkiaan opiskelu Virpiniemessä oli positiivinen kokemus, ja tästä sai paljon hyviä työkaluja päivittäiseen valmennustyöhön, Pekka jatkaa.

Entäpä sitten herrojen tulevaisuuden suunnitelmat?

— Seuraavat pari vuotta aion keskittyä jalkapallovalmentajana kehittymiseen. Liikunnanohjaajan AMK-tutkinto on yksi vaihtoehto tulevaisuudessa, mutta sen aika tulee myöhemmin, kertoo Hasan.

— Valmennusosaamisen kehittäminen jatkuu myös tulevaisuudessa. UEFA A -valmentajakoulutus on seuraavana tavoitteena lähivuosille, päättää Pekka.

17.6.2019 Hannu Ellilä


   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat