JUNNULIIGAA TAAS KESÄLLÄ 2024!

HUOM! PELIPÄIVIEN JA PAIKKOJEN OSALTA TILANNE SELVIÄÄ MYÖHEMMIN.


JOUKKUEET JA OHJELMA: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1How0zEafCO7VePqJ5-l_QZyrOMBZyh1N6rqmOZchMbk/edit?usp=sharing


Ilmoittaudu: pekka.kainu@tervaritjuniorit.fi

Junnuliigan 8v8 pelit jatkoa Miniliigan toiminnalle

Tervareiden, Ajax-Sarkkirannan, HauPan, Ponkilan Panttereiden ja Pallokarhujen järjestämä Miniliiga on loistava esimerkki toimivasta seurayhteistyöstä. Vuodesta 2016 alkaen järjestetty Miniliiga on toiminut upeasti ja Junnuliigan tarkoitus on jatkaa tästä isommalla porukalla.

Tavoitteena on edelleen tarjota sopivan tasoisia pelejä joukkueille lähellä kotia, jolloin saadaan kustannukset ja matkustusajat pidettyä mahdollisimman pieninä ja lapsille jää enemmän aikaa liikkua ja harjoitella myös omalla ajalla.
Tiivis seurayhteistyö mahdollistaa sarjojen tekemisen siten, että sopivat pelit löytyvät vasta-alkajille, mutta myös vähän enemmän pelanneille.
Junnuliigan ilmapiiri on kannustava ja positiivinen. Pyrimme kehittämään pelaajia yhdessä.

Vuoden 2024 Junnuliiga ikäluokat ja tasot ovat:

PT10/11(2013/2014/2015) Taso 1, Taso 2, Taso 3
PT12/13/14(2010/2011/2012) Taso 1, Taso 2, Taso 3

Tytöt ilmoittautuu sopivimmalle katsomalleen tasolleen.
Kauden aikana tasoja voidaan joustavasti vaihdella, jotta saadaan tasaisia pelejä.

Kesä-syyskuussa pelit pelataan tiistaisin noin klo 17-20:30 heinäpään kentillä.(huom päivä ja paikka varmistuu myöhemmin)
Osallistumismaksu Junnuliigaan on seurayhteisölle(tervarit, ajax, haupa, ponpa, pallokarhut, fc raahe) 250€/joukkue, joka sisältää tuomarikulut. Ulkopuolisille osallistumismaksu on 300€

Pelitapahtumia tulee säännöllisin väliajoin keväästä- syksyyn. Yksittäiselle joukkueelle tapahtumat(noin kahden viikon välein) ovat yksipäiväisiä ja pelejä tulee 2-3.
Piirisarjoissa pelaavat joukkueet eivät osallistu päällekkäisten tapahtumien aikaan Junnuliigaan. Junnuliigassa pelaavilla pitää olla harrastetoiminnan kattava vakuutus voimassa ja vähintään palloliiton harrastepassi.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Pekka Kainu
pekka.kainu@tervaritjuniorit.fi
0504129540