Missio

Laadukasta jalkapalloa jokaiselle. Tarjoamme pelaajillemme itsensä kehittämistä, tavoitteellisuutta ja onnistumisen elämyksiä joukkuekavereiden kanssa. Otamme mukaan kaikki, lähtötasolla ei ole merkitystä. Olemme osa Oulun ja Pohjois-Suomen jalkapalloyhteisöä. Haluamme kasvattaa pelaajia, jotka pelaavat Oulussa pääsarjatason pelejä. Lahjakkuudet pääsevät harrastamaan juniorivuotensa huipputasolla. Seurassamme valmentajien on hyvä toimia. Tuemme ja koulutamme valmentajiamme, jotta he kehittyvät urallaan eteenpäin.

Visio

Tavoitteenamme on olla seurayhteisö, josta ollaan ylpeitä. Meillä on hyvä henki ja se näkyy kasvavana pelaaja- ja seuratoimijamääränä. Muutaman vuoden välein Tervaritaustainen pelaaja murtautuu aivan Suomen jalkapallohuipulle. Vuosittain kasvatamme satoja pelaajia, jotka juniorivuosiensa jälkeen muistavat Tervarit-j:n omana rakkaana jalkapalloseuranaan. Teemme tärkeää työtä lasten ja nuorten liikunnallisuuden ja yhteisöllisyyden eteen. Kaikki ikäluokat ovat tunnistettavissa Tervarit Juniorit -ideologian tiimeiksi.

Arvot

  • Yhteisöllisyys - on kunnia kantaa Tervarit-j paitaa! Pelaajat kannustavat toisiaan ja vanhemmat ovat osa aktiivista seurayhteisöä. Jäseniämme ovat sen kaikki lisenssipelaajat ja seura on olemassa pelaajia varten.
  • Yhteistyökyky - pidämme huolta joukkueistamme ja seura tekee yhteistyötä laajasti Oulun seudun urheiluseurojen kanssa.
  • Tasa-arvoisuus – kaikille mahdollisuus harrastaa. Seura antaa mahdollisuuden kehittyä aivan huipulle, kilpailla läpi juniorivuosien laadukkaasti valmennetuissa joukkueissa tai harrastaa jalkapalloa itseään kehittäen.
  • Suvaitsevaisuus - hyväksymme erilaisuuden sen kaikissa muodoissa. Punainen kortti rasismille.