Tervarit YJ1 treenileirille Vitoriaan
26.3.2019 9:39 Uutiset / Pääsivusto

Tervarit YJ1 treenileirille Vitoriaan

Tervarit P15 (-04) YJ1 matkustaa tänään Espanjaan, jossa joukkue pelaa ja harjoittelee viikon päivät. Matka alkoi aamulla aikaisin joukkueen lentäessä Helsingin kautta Bilbaoon. Tiistai-iltana linja-auto kuljettaa joukkueen Vitoria-Gasteiziin, joka on Baskimaan itsehallintoalueen pääkaupunki.

Valmennuspäällikkö Miguel Cervera López kertoo tulevasta matkasta.

— Joukkueeseen kuuluu 17 pelaajaa ja neljä valmentajaa. Luvassa on kolme ottelua, joista ensimmäinen pelataan keskiviikkona 27.3. Deportivo Alavésia vastaan. Lähdemme reissuun sillä mentaliteetilla, että haluamme kehittyä joukkueena, saada hyviä tuloksia ja nähdä läheltä, mitä ammattimainen harjoittelu ja sitoutuminen tarkoittaa. Matkan jälkeen olemme entistä yhtenäisempi ryhmä ja käännämme katseet huhtikuussa alkavaan Puolen Suomen Liigaan.

Miguel kertoo ensimmäisten kuukausien joukkueen kanssa menneen hyvin.

— Mukana on useita pelaajia, joilla on mahdollisuus murtautua aikanaan huipputasolle saakka. Kaikkia pelaajia yhdistää pelitaito, rakkaus lajia kohtaan ja vahva sisäinen motivaatio. Ryhmän kanssa on hienoa tehdä töitä, sillä pelaajilla on aito halu kehittyä ja saavuttaa oma paras taso urheilijana. Joukkueen pelityyli ei ole kokenut suurta mullistusta viime kauden jälkeen, kyse on lähinnä pienten yksityiskohtien hiomisesta.

— Kaksi viikkoa Espanjasta kotiutumisen jälkeen Tervarit YJ1 aloittaa Puolen Suomen Liigan. Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna kohtaamme FF Jaron ja JJK:n. Talvi on harjoiteltu ahkerasti ja sitoutuneesti, nyt saamme hyvän tasonmittauksen tämänhetkisestä osaamisesta, Miguel päättää.

Tervarit YJ1 Vitoriassa: Aki Peltokorpi, Akusti Jalasvaara, Elias Suistio, Emil Vaivio, Jaakko Myllykangas, Jasper Säynäjäkangas, Joona Lohela, Kalle Uitto, Miko Henriksson, Narit Sarkkinen, Niko Tolonen, Otso Liimatta, Otto Väänänen, Paul Al-Sanati, Samu Kytösalmi, Samuli Tervo, Tomi Väisänen

Valmennus: Miguel Cervera López, Mikko Väänänen, Jussi Myllykangas, Perparim Fetahu

25.3.2019 Hannu Ellilä


   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat