Hae erityisryhmä Olympiakosiin jalkapallovalmentajaksi
Tervarit Juniorit RyJulkaistu: 21.03.2024 10.48

Hae erityisryhmä Olympiakosiin jalkapallovalmentajaksi

Haemme Tervarit Juniorit ry:lle soveltavan jalkapallojoukkue Olympiakosiin uutta vastuuvalmentajaa.

Soveltavan jalkapallon tavoitteena on antaa kehitys- ja liikuntavammaisille sekä pitkäaikaissairaille (ns. erityisryhmiin kuuluville) lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuksia osallistua urheiluseuratoimintaan jalkapallon parissa. Tervarit Juniorit ry:n Olympiakos erityisryhmien jalkapallojoukkue on perustettu vuonna 2004 tavoitteena luoda kaikille tasavertaiset mahdollisuudet liikunnan harrastamiseen.

Vastuuvalmentajana pääset tekemään merkityksellistä työtä erityisryhmiin kuuluvien henkilöiden liikunnan edistämiseksi sekä kehittämään taitojasi jalkapallovalmentajana. Tuemme valmentajaa tarjoamalla koulutusta ja ohjausta valmentajana toimimiseen.

Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi sosiaali-, terveys-, liikunta- tai kasvatusalan opiskelijalle tai ammattilaiselle. Katsomme eduksi aiemman jalkapallotaustan.

Tehtävän palkkaus on 30 €/valmennuskerta. Vastuuvalmentajan työ painottuu iltoihin ja viikonlopuille. Tällä hetkellä meillä on vuoro sunnuntai-iltaisin klo 18-19 Heinäpään hallissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostitse toiminnanjohtajalle aino-kaisa.manninen@tervaritjuniorit.fi viimeistään 15.4.2024 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Aino-Kaisa Manninen aino-kaisa.manninen@tervaritjuniorit.fi / p. 040 127 9928