Easy-futis starttaa perjantaina 5.1.2024!
Tervarit Juniorit RyJulkaistu: 16.11.2023 09.51

Easy-futis starttaa perjantaina 5.1.2024!

Haluatko pelata jalkapalloa kivassa porukassa? Easy-futis on tarkoitettu 2010-2014 syntyneille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa futista ilman kilpaurheilullisia tavoitteita.

Easy-futis on helppo tapa tulla mukaan hienon lajin pariin ilman aikaisempaa kokemusta urheilujoukkueista. Tärkein päämäärämme on pitää hauskaa porukalla ja saada iloa harrasteurheilun kautta.

Easy-futis tapahtumia järjestetään kerran viikossa. Harjoitukset alkavat heti uuden vuoden jälkeen. Et tarvitse kalliita varusteita: tarvitset vain oman pallon ja sisäpelikengät.

Tervarit Juniorien järjestämä Easy-futis maksaa vain 40 euroa/kk. Tapahtumia järjestetään kahdessa jaksossa tammi-toukokuu sekä kesä-lokakuu. Ilmoittautuneet sitoutuvat tutustumiskäynnin jälkeen jaksokohtaisesti mukaan toimintaamme.

Kuukausimaksu sisältää seuramme jäsenmaksun, osaavan ja kannustavan ohjauksen, harjoitusvuorot, pelit- ja turnaukset, harraste/korttelipassin, vakuutuksen (vakuutuksen osalta U11- ja sitä nuoremmat) sekä joukkue- ja ea-varusteet.

Toiminnassa noudatamme Tervarit Junioreiden sekä Palloliiton reilun pelin sääntöjä.


Harkat perjantaisin klo 16:30-17:30 Ouluhalli(kokoontuminen 16:15)

Ilmoittautuminen:

https://www.tervaritjuniorit.fi/lomakkeet/9250/uuden-pelaajan-rekisterointi

Lisätiedot: toimisto@tervaritjuniorit.fi