Hugo Taumberger on Tervarit Juniorien Vuoden Pelaaja
Tervarit Juniorit RyJulkaistu: 06.11.2023 13.45

Hugo Taumberger on Tervarit Juniorien Vuoden Pelaaja

Tervarit Juniorit vietti lauantaina jalkapallokauden 2023 päättäjäisiään Tervarit ry:n kanssa yhteistyössä Ouluhallin palloilusalissa. Junioreille oli palkintosateen lisäksi tarjolla miesten valtakunnallisen tason futsalia, kun Tervarit Futsal voitti junnujen kannustamana TP-49:n maalein 3-2 toisen jakson kirillään.

Vuonna 2008 syntynyt Hugo Taumberger palkittiin Tervarit Juniorien Vuoden Pelaajana. Alla perusteet valinnalle:

Hugo on läpi kauden harjoitellut keskittyneesti ja hyvällä asenteella. Vasta 15-vuotiaana hän on harjoitellut pääosin B-junioreiden mukana ja oman ikäluokkansa lisäksi myös Herculesin edustusjoukkueen mukana pitkin kautta ja ehtinyt saada pelejä miesten Suomen Cupissa ja Kolmosessa. Vahvat otteet ovat myös näkyneet maajoukkuekutsun muodossa ja Hugo sai Kroatiassa pelatussa maajoukkuetapahtumassa ensikosketuksen kansainvälisille kentille.

Vuoden junioripelaajina palkittiin Herculeksen YJ -09 joukkueen Otso Vuoti ja vuotta nuorempana Herculeksen YJ -10 joukkueessa vahvoja otteita esittänyt Ilari Patala. Vuoden maalivahdin palkinnon kävi pokkaamassa Tervarit Juniorit -11 joukkueen puolustuksen lukko Tomas Vaneeckhout.

Vuoden Tervariksi kuluneella kaudella arvostettiin Niklas Jokelainen, joka on kulkenut pitkän ja myös kivikkoisen polun Tervarien junioriputken kautta ulkomaille ja kehittynyt Veikkausliigan laatupelaajaksi, joka sijoittui 2023 sarjan maalintekijä- sekä syöttötilaston kärkisijoille AC Oulun paidassa. Viime kauden päätteeksi vastaavan palkinnon kävi pokkaamassa Suomen suurimpiin lupauksiin kuuluva Otso Liimatta.

Alla lista muista palkituista:

Vuoden toimihenkilö Jarmo Körkkö (Hercules YJ U17)

Vuoden valmentaja Joni Patala (Hercules YJ -10)


Vuoden pelaajaKehittynein pelaaja
BJoel LotvonenLeevi Koivujärvi
Hercules 08Ahti KarppelinTuomas Toppila
Hercules 09Jesse KainuLukas Siika-aho
Tervarit 2010Roland SylaRasmus Salo
Tervarit 2011Aapo AlatarvasIivari Aikio
Tervarit 2012Rasmus LindgrenJasper Kauppila
Tervarit 2013Hugo PentikäinenDaniel Aitta
Tervarit 2014Eero HonkavaaraOliver Mustonen
Tervarit 2015Aatos HurppuPeetu Virtanen
Tervarit 2016Niki KarjalainenKonsta Keränen
Tervarit 2017Liam SuhonenPaavo Ojuva