Hercules 09 YJ Huuhkajapolku tapahtumassa
24.8.2021 10:23 Uutiset / Pääsivusto

Hercules 09 YJ joukkue koottiin tapahtumaan ensimmäistä kertaa.

Hercules 09 YJ pääsi osallistumaan 18.-20.8. järjestettyyn kautta aikojen ensimmäiseen Huuhkajapolku tapahtumaan.

Huuhkajapolku on Palloliiton uusi kehittymisenseuranta konsepti, joka korvaa aiemmat alueellisten valmennuskeskusten kehittymisenseurantatapahtumat. Se on suunnattu 10-15- vuotiaille junioreille. Toiminta on jaettu viiteen tasoon, joihin seurat valitaan Palloliiton laatujärjestelmän mukaisesti. Seurayhteisömme Hercules joukkueet on valittu Huuhkajapolulla tasolle 4.

09 syntyneet aloittivat ikäluokkansa YJ toiminnan Huuhkajapolku tapahtuman myötä. Joukkue koottiin tapahtumaan ensimmäistä kertaa. Fyysisten testien lisäksi pojat pääsivät pelaamaan tapahtumassa 5 kovatasoista peliä, joissa vastassa olivat OLS, Pallo-Iirot, VJS, Jazz ja EPS. Loppusijoituksissa Hercules 09 oli 1.

Tulokset otteluista:

Hercules 09 - OLS 1-0

Hercules 09-Pallo-Iirot 0-1

Hercules 09 - VJS 3-2

Hercules 09 - Jazz 4-1

Hercules 09 - EPS 0-0

Joukkueen vastuuvalmentajana tapahtumassa toiminut Juuso Madetoja kommentoi tapahtumaa " Tapahtuma oli hyvä startti ikäluokan YJ toiminnalle. Pojat saivat olla heti pidemmän aikaa yhdessä ja tutustuivat tätä kautta toisiinsa. Joukkueen pelaaminen kehittyi selkeästi turnauksen edetessä ja siitä on hyvä jatkaa kohti tulevia tapahtumia. Itse tapahtuma oli hyvin järjestetty ja puitteet Eerikkilässä aivan huippuluokkaa. Odotukset Huuhkajapolkua kohtaan ovat korkeat ja uskon, että se tulee palvelemaan kotimaista pelaajakehitystä tulevina vuosina."


   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat