Luulajan turnaus päättyi oululaisjuhliin
18.4.2019 10:32 Uutiset / Pääsivusto

Tervarit U17/1 voitti kultaa Luulajassa

Viime viikonloppuna Tervarien U17-joukkue osallistui turnaukseen Luulajassa. Intersport Cup tarjosi joukkueelle viisi ottelua, joista tuloksena oli yhtä monta voittoa. Mukana oli yhteensä kahdeksan joukkuetta, peliaika turnauksessa oli 2 x 25 minuuttia.

— Lähdimme matkaan perjantaina, ja turnauksen ensimmäinen ottelu pelattiin perjantai-iltana. Avauspelissä vastassa oli Luleå SK, joka taipui numeroin 2-0. Voiton ja nollapelin myötä takasimme hyvät lähtökohdat lauantain otteluihin, kertoo joukkueen valmentaja Pekka Haaranen.

— Lauantaina ohjelmassa oli kaksi ottelua, joista ensimmäinen alkoi puoliltapäivin ja toinen illalla, yhdeksän tuntia myöhemmin. Kiruna FF kaatui päivällä lukemin 3-2 ja Gammelgårdens IF iltapelissä numeroin 2-1. Sunnuntain välieräottelussa kohtasimme IFK Luleån ja Lira BK:n yhteisjoukkueen. Välierässä pallonhallinta oli aiempien otteluiden tapaan meillä, ja tuloksena jännittävien vaiheiden jälkeen 2-1-voitto.

Loppuottelussa Tervarit kohtasi Luleå Sportklubbin, eli saman joukkueen kuin perjantaisessa turnauksen avauspelissä. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Tervarien voittoon, mutta finaalissa tuli kylmä suihku heti alussa.

— Loppuottelun alussa jäimme takaa-ajoasemaan, kun vastustaja viimeisteli rankkarista 0-1-osuman. Seuraavan puolen tunnin aikana loimme lukuisia maalintekotilanteita, mutta pallonhallinta ei konkretisoitunut tulostaululle. Lopulta sitkeä yrittäminen palkittiin, kun ottelun lisäajalla pääsimme tuulettamaan tasoitusosumaa.

Tasatuloksen jälkeen ei jatko-ottelua pelattu, vaan turnauksen voittaja ratkaistiin rangaistuspotkukilpailussa.

— Ratkaisuhetkillä fiilis oli korkealla, kun olimme juuri nousseet tasoihin hyvän ottelun päätteeksi. Meidän joukkueelta erinomainen onnistuminen rankkareissa, kun kaikki viisi vetäjää toimittivat pallon perille. Kaverilta yksi laukoja ampui ylärimaan, joten rankkarit meille 5-4 ja pokaali Ouluun.

— Hyvä turnaus koko joukkueelta. Vastassa oli fyysisesti vahvoja pelaajia, joten saimme tehdä täyden päivätyön jokaisen voiton eteen. Turnauksen varrella sattui yksi harmittava nilkkavamma, mutta muuten selvisimme pikku kolhuilla ja jääpusseilla. Kausi alkaa muutaman viikon kuluttua, ja sitä ennen ohjelmassa on vielä yksi harjoitusottelu, päättää valmentaja Pekka Haaranen.

18.4.2019 Hannu Ellilä


   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat