Työllistämistoiminta

Tervarit Junioreiden työllistämistoiminta


Tervarit Juniorit tarjoaa jo kuudetta vuotta jalkapallovalmennuksen ohella myös työllistämispalveluita, kuten palkkatukitöitä, valmentajakoulutuksia, erilaisia kursseja ja työkokeilumahdollisuuksia.

Elokuusta 2017 lähtien seura on hallinnoinut esr- rahotteisia työllistämishankkeita. Pallo hallussa –hankkeen tarkoituksena on ollut auttaa etsimään sekä osa- että kokoaikatöitä ja koulupaikkoja nuorille, jotka vielä miettivät, mitä haluavat tehdä elämässään. Hanke pyrkii auttamaan ensisijaisesti 17-30 –vuotiaita henkilöitä, mutta ikärajaus ei ole tiukka. Pallo Hallussa -hanke jatkuu vuoden 2020 loppuun saakka. Eteenpäin Oulussa -hanke jatkaa Pallo Hallussa -hankkeen aloittamaa toimintaa suuremmilla henkilöstöresursseilla. Hankkeen toiminta-aika on elokuu 2020-joulukuu 2022. Hanketta voi seurata Instagramissa @eteenpainoulussa.

Työn ja opintopaikanhakijoina on myös maahanmuuttajataustaisia henkilöitä. Jokaisen henkilön tilanne kartoitetaan erikseen, ja työtä/opiskelupaikkaa etsiviä henkilöitä pyritään auttamaan lähinnä yksilötapaamisissa, joissa voidaan laittaa työnhaun dokumentit yhdessä kuntoon ja hakea töitä tai opiskelupaikkaa. Työllistämistoimintaan osallistuvia myös suositellaan suoraan eri työnantajille. Yksi koko hanketoiminnan kantavista teemoista on rasisminvastaisuus.

ESR- hankkeissa tehdään yhteistyötä TE-palveluiden, Oulun kaupungin, Oulun seudun ammattiopiston, paikallisen yrityselämän, Maahanmuuttoviraston, korkeakoulujen, paikallisten urheiluseurojen ja -järjestöjen sekä kulttuuritoimijoiden kanssa. Toiminta on asiakkaille maksutonta.


Tervarit Juniorit ry. on mukana myös Palloliiton monikulttuurisuushankkeessa. Palloliitto on käynnistänyt vuonna 2018 yhdessä Walter ry:n ja Opetushallituksen kanssa vuoteen 2020 kestävän seurakehityshankkeen, jonka tarkoituksena on edesauttaa maahanmuuttajien kotoutumista monin eri muodoin ja osallistaa heitä seuratoimintaan entistäkin vahvemmin. Hankkeen tavoitteiden seurauksena on käynnistetty kulttuuritulkkitoiminta siihen valituissa seuroissa ja siten lisätty sekä seurojen että monikulttuurisen taustan omaavien perheiden osaamista seuratoiminnasta. Kulttuuritulkkitapaamisissa voidaan perehtyä myös tarkemmin elämään Oulussa ja Oulun alueen työllistymismahdollisuuksiin.

Tervarit Juniorit ry. auttaa myös yrityksiä ja yhdistyksiä rekrytoinneissa, maksutta. Työnhakijat ja työnantajat, ottakaa meihin rohkeasti yhteyttä!Hankejohtaja Anniina Sunnari

anniina.sunnari@tervaritjuniorit.fi

0403504816

   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat