Hercules YJ U17:n kausi jatkuu Ykkösessä
Julkaistu: 12.06.2023 19.37

Hercules YJ U17:n kausi jatkuu Ykkösessä

Tervarit Juniorien seurayhteisön yhteistyöjoukkue Hercules kärsi viime lauantaina pelatussa U17 SM-karsintasarjan ottelussa kohtalokkaaksi käyneen tappion Kuopion Palloseuran vieraana. Ilveksen kanssa tiukkaa kisaa A-lohkon kakkossijasta käyvä KuPS YJ takoi jo avausjaksolla tauluun tylyt 4-0 johtolukemat.

Deniz Kocolin ja Sepehr Torabi Haghighin kavennusmaalit herättivät vielä pieniä toiveita oululaisten riveissä, mutta peräti kuudella maalilla Herculesta kurittaneen Sonosi Daldumin 70.minuutilla viimeistelemä 5-2 johtomaali oli käytännön niitti tuolle ottelulle. KuPS otti täyden pistepotin loppunumeroin 7-3 (4-0).

Hercules YJ pelaa karsintasarjan viimeisen ottelunsa 17.6. lauantaina kello 13.00 Kempeleen Linnakankaan tekonurmella. Tuolloin vieraaksi saapuu SJK YJ, joka elättelee vielä pieniä toiveita paikastaan SM-loppusarjaan. Sijoilla 4. ja 5. olevilla P-Iiroilla ja Rovaniemen Palloseuralla on pisteitä kasassa 25. Seinäjokelaisilla on plakkarissaan 22 pistettä ja Herculeksen pistesarakkeeseen on kertynyt 21 pistettä.

Ykkösen pohjoisesta lohkosta SM-ristikarsintaan on menossa JJK (Jyväskylä) ja FC Interin kohtalona lienee sinänsä komea kakkossija, joka ei kuitenkaan riitä SM-paikkaan.