Easy-futis harrastejalkapalloilu alkaa kesäkuussa!
Tervarit Juniorit RyJulkaistu: 29.05.2023 09.45

Easy-futis harrastejalkapalloilu alkaa kesäkuussa!

Haluatko pelata jalkapalloa kivassa porukassa? Easy-futis on tarkoitettu 2009-2013 syntyneille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa futista ilman kilpaurheilullisia tavoitteita.

Easy-futis on helppo tapa tulla mukaan hienon lajin pariin ilman aikaisempaa kokemusta urheilujoukkueista. Tärkein päämäärämme on pitää hauskaa porukalla ja saada iloa harrasteurheilun kautta.

Easy-futis tapahtumia järjestetään kerran viikossa. Harjoitukset alkavat 1.6. ja jatkuvat aina lokakuulle 2023. Harrastaminen ei vaadi kalliita varusteita: tarvitset vain oman pallon ja jalkapallon pelaamiseen sopivat kengät.

Tervarit Juniorien järjestämä Easy-futis maksaa vain 40 euroa/kk. Ilmoittautuneet sitoutuvat tutustumiskäynnin jälkeen jaksokohtaisesti mukaan toimintaamme ja pelaajilla on mahdollisuus jatkaa harrastustaan talvikaudella lämpimässä hallissa.

Kuukausimaksu sisältää seuramme jäsenmaksun, osaavan ja kannustavan ohjauksen, harjoitusvuorot, mahdolliset pelit- ja turnaukset, harraste/korttelipassin, vakuutuksen (vakuutuksen osalta U11- ja sitä nuoremmat) sekä joukkue- ja ensiapuvarusteet.

Toiminnassa noudatamme Tervarit Junioreiden sekä Palloliiton reilun pelin sääntöjä.

RYHMÄ 1
Harkat maanantaisin klo 18.45-20.15 Raatin tekonurmi
RYHMÄ 2
Harkat torstaisin klo 18.45-20.15 Hovinsuon tekonurmi

Ilmoittautuminen:

https://www.tervaritjuniorit.fi/lomakkeet/6837/uud...

Lisätiedot: toimisto@tervaritjuniorit.fi