Kauden huiput palkittu!
Tervarit Juniorit RyJulkaistu: 15.11.2022 15.05

Kauden huiput palkittu!

Tervarit Junioreiden päättäjäisiä vietettiin Tervarit Futsal ottelun ohessa ja palkintoja jaettiin kauden aikana ansioituneille.

VUODEN JUNIORIPELAAJA: Tuomas Savolainen
VUODEN PELAAJA: Julius Körkkö
VUODEN MAALIVAHTI: Aleksi Oikarinen
VUODEN VALMENTAJA: Juuso Madetoja
VUODEN SEURATOIMIJA: Pauli Pulkkinen
VUODEN TERVARI: Otso Liimatta


Tuomas Savolainen
Tuomas ollut isossa roolissa Tervarit 2010 Mustassa joukkueessa sekä pelannut myös Hercules 09 joukkueen mukana kuluneella kaudella. Tulee harjoituksiin aina hyvällä asenteella ja haluaa oppia uutta. Tuomas on innokas harjoittelija omalla ajalla, joka näkyy siinä että hän pystyy pelaamaan laadukkaasti molemmilla jaloilla. Tuomas opettelee innokkaasti uusia taitoja joita käydään harjoituksissa läpi ja usein näkeekin, kun harjoituksissa annettu kotiläksyä, niin Tuomas on niitä seuraavaksi kerraksi harjoitellut.

--------------------------------------------------


Julius Körkkö
BSM joukkueen kantavia voimia. Noussut myös ikäluokkansa maajoukkueeseen. Monipuolinen pelaaja pystyy pelaamaan niin keskellä, laidassa tai hyökkääjänä. Vaarallinen vasen jalka teki tuhoja sarjassa sekä U17 maajoukkueessa, jossa Jullen jalasta lähti jatkopaikan ratkaissut kulmapotku.

---------------------------------------------------


Aleksi Oikarinen
Hercules BSM joukkueen maalivahtina hyviä otteita läpi kauden. Kuului joukkueen kapteenistoon. Hyvä pelaamaan jalalla ja lähotorjunnat vahvuudet. Ansaitusti sai sopimuksen Hercules edustuksen kanssa kauden päätteeksi.

--------------------------------------------


Juuso Madetoja
Hyvää työtä seuran valmentajana jo monta vuotta ja saavutuksina Juuson valmentamilla joukkueilla tänä vuonna P13 Liiga pohjoisen mestaruus ja P12 Ykkösen mestaruus.

------------------------------------------------


Pauli Pulkkinen
Hercules 08 joukkueen joukkueenjohtaja. Hercules 08 joukkue perustettiin kaudelle 2022 ja Paulilla ollut iso rooli toiminnan organisoimisessa. Pyytettömällä joukkueenjohtajan tehtävien hoitamiselle mahdollistanut omalta joukkueen laadukkaan arjen toteutumista.

--------------------------------------------------


Otso Liimatta
Lopullinen läpimurto Liigassa. AC Oulun kauden paras pelaaja Veikkausliigassa. Historiaa Tervareissa yli 10 vuoden ajan -04 ja -04 YJ-joukkueiden riveissä. Aikanaan ikäluokkansa paras taitokilpailujen pujotteluissa.Jjunnujen kannattaa treenata kuljettamista. Älykäs, taitava ja osaava pelaaja ja tekee sekä maaleja että avaa kavereille maalitilanteita. Pelaaminen on viihdyttävää katseltavaa.