Macar Ajoung ja Axel Ainasoja mukana U17-maajoukkueen Baltic Cupissa
Julkaistu: 01.07.2022 11.54

Hercules U17-joukkueessa kevätkaudella B-SM-paikan seuralle pelanneet Axel Ainasoja ja Macar Ajoung saivat kutsun U17-maajoukkueen mukaan Eerikkilässä ja Helsingissä pelattavaan Baltic Cupiin. Nimen mukaisesti Suomi kohtaa turnauksessa Baltian maat Latvian, Liettuan ja Viron.

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa Suomi kohtasi Latvian, jota vastaan ottelu päättyi 1-0 (1-0) tappioon. Topparin tontilla viihtyvä Macar pääsi kuitenkin tekemään maajoukkuedebyyttinsä toisella jaksolla ja pelasi oivallisen jakson. Hyökkäyspään rooleja pelaava Axel ei ottelussa pelannut, mutta häneltä löytyy jo aiempia maaotteluita ja onpahan hän onnistunut myös maalinteossa näissä otteluissa.

Tänään, perjantaina 1.7. Suomi kohtaa klo 13.00 alkavassa ottelussa Liettuan ja molemmat pojat ovat avauksessa. Toivomme Suomelle kovaa tulosta sekä pojille hyviä onnistumisia.