Esittelyssä Timo Taipaleenmäki
27.7.2021 17:06 Uutiset / Pääsivusto

Timo Taipaleenmäki toimii Tervarit 12 joukkueen vastuuvalmentajana.

Olen tänä vuonna 40 täyttänyt kolmen juniorijalkapalloilijan isä. Päivätyö rakennusalan konsulttina, koulutus rakennusinsinööri. Jalkapallon pariin ajautunut 8 vuotta sitten, kun esikoinen aloitti pelaamisen. Valmensin Onssissa noin 6,5 vuotta, joista 5 vuotta vastuuvetäjänä vuonna 2006 ja 2005 syntyneillä tytöillä. Pallopeleissä ja joukkueurheilussa olen ollut mukana pikkupojasta (eri lajit).

Mitkä ovat työtehtäväsi seurassa?

Vastuuvetäjä (oto) 2012 syntyneillä (tällä hetkellä U9). Seuraan olen ajautunut oman pojan mukana, kun hän aloitti nappulakoulun hieman alle 4 vuotiaana. Pekka Kainu pyysi avuksi, niin pian löysin itseni nappuloiden kanssa kentältä viikoittain. Reilu kolme vuotta sitten perustettiin joukkue.

Parasta valmentamisessa?

Kun pelaajat saa heittäytymään mukaan ja keskittymään oleelliseen sekä viihtyvät toiminnassa, niin harjoituksissa kuin peleissä. Saada auttaa pelaajien kehittymisessä ja nähdä kehitysaskeleita. Huomata myös itse oppivansa aina jotain uutta sekä lisäksi viihtyvänsä kentällä.

Parasta Tervareissa?

Toimintaa pyritään koko ajan kehittämään ja viemään eteenpäin. Pikkujunioreiden ympärivuotisen pelitoiminnan (mini- ja talviliiga) järjestäminen yhdessä yhteistyöseurojen kanssa. Valmis sapluuna uusille joukkueille.

Mukavin muistosi Tervareihin?

Kaikki pelaajien näyttämät tunteet ilot ja pettymykset - molempia tarvitaan ja varsinkin pettymyksen käsittely kasvattaa!


   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat