Esittelyssä Mikko Isokangas
12.5.2021 14:06 Uutiset / Pääsivusto

Mikko Isokangas voitokkaan paikallispelin alla Raatissa kaudella 2020.

Olen alun perin Haukiputaalta lähtöisin oleva elämäntapajalkapalloilija. Ikää on rapiat neljäkymmentä ja perheeseeni kuuluu vaimon lisäksi kaksi tyttöä.

Toimin seurayhteisön edustusjoukkueen eli Herculeksen päävalmentajana, toisen asteen opiskelijoille kohdennetun OFA:n toisena valmentajana sekä yhteisön Hercules-joukkueiden valmentajien sparraajana ja käytännön toiminnan tukihenkilönä.

UEFA A-kurssin sekä valmentajan ammattitutkinnon suoritin valmiiksi vuonna 2013. Lisäksi olen lukion jälkeen opiskellut ammattikorkeakoulussa ja valmistunut Yhteisöpedagogiksi Torniossa.

Vuodesta 2008 alkaen työni ovat painottuneet jalkapallon ympärille, lukuunottamatta yhtä vuotta lastensuojelutehtävissä pääkaupunkiseudulla. Kasvattajaseurani HauPa antoi aluksi mahdollisuuden tarttua lajin pariin seuran junioripäällikkönä. Sittemmin toimin FC Espoossa mm. seuran talenttivalmentajana ja Ouluun palatessamme siirryin takaisin HauPaan. 2018 aloitin valmentamisen Herculeksen miesten joukkueessa HauPan töiden ohella ja samalla kaudella olin myös AC Oulun valmennustiimissä mukana. Koko ajan seurojen muiden tehtävien ohessa olen keskittynyt myös joukkuevalmentamiseen.

Seurayhteisössä on erinomainen mahdollisuus tehdä yhteisestä toiminnasta jotain poikkeuksellisen laadukasta. Mukana on paljon intohimoisia jalkapalloihmisiä, joita tarvitaan toiminnan kehittämisessä edelleen. Kilpa- ja huippu-urheilun edellytysten parantamisen lisäksi myös Tervarit-junioreissa ymmärretään, että jalkapallo kuuluu kaikille ja on syytä kunnioittaa kaikkia rakkaan lajimme parissa olevien ihmisten panosta. Lapsista aikuisiin.

Poikkeuksellisen ajan keskellä toivotan kaikille kärsivällisyyttä ja luottamusta tulevaan. Seurataan kannustamiemme joukkueiden otteluita, rajoitusten mukaan tietysti, ja osoitetaan arvostus omien lisäksi myös vastustajille ja kaikille muille jalkapallotoimijoille. Suomalainen jalkapallo on nosteessa, tehdään oma osamme täällä Oulussa. Positiivisuuden kautta.

Herculeksen Miesten joukkueen valmentajana haastan seuraväen tutustumaan joukkueeseen. Nettisivuilla ja somessa joukkueen kuulumisia päivitetään säännöllisesti ja pelit striimataan pääosin Kalevan kautta, joten mahdolliset yleisörajoitukset eivät estä pelien näkemistä.

Joukkue on nuorekas ja esimerkillisen urheilullinen oululainen ryhmä, josta löytyy junioreille hyviä esikuvia. Uudistetun junioriputkemme pelaajia nousee varmasti enenevissä määrin edustusjoukkueeseen asti lähivuosina.

Tervetuloa joukkueen kannustusjoukkoihin!


   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat