Haluatko töihin jalkapalloseuraan?
4.5.2021 23:11 Uutiset / Pääsivusto

Laatu tarvitsee tekijänsä.

Tervarit Juniorit on kasvava jalkapalloseura, jossa tätä nykyä pelaa yli 600 junioria. Toukokuun futiskouluihin ilmoittautui lisäksi yli 350 junioria ja lisääkin olisi tulossa. Meidän futispuolen henkilökuntaan kuuluu reippaat 10 työntekijää ja työllisyyshankkeen puolella on lisäksi neljä työntekijää. Teemme laajaa yhteistyötä Oulun alueen seurojen kanssa, joista mainittakoon seurayhteisömme Ajax-Sarkkiranta, Haukiputaan Pallo, Limingan Pallokarhut, JS Hercules ja Ponkilan Pantterit. Osaomistamme palloiluhalliyhtiön, jolla on täysikokoinen palloiluhalli Kempeleen Linnakankaalla sekä pienempi halli Kempeleen keskustassa.

Haemme nyt joukkoomme nappulatoiminnan kehittäjää.

Vastuualueeseesi kuuluu seuran 5v5-vaiheen kehittäminen, uusien valmentajien tukeminen, uusien joukkueiden perustaminen sekä joukkuetoiminnan kehittäminen U6-U9 -ikäluokissa. Olet tärkeä auttaja junioreillemme, jotka siirtyvät pelikentiltä valmennuksen pariin ja samalla osa työyhteisöä, jossa saat tukea sekä työntöä eteenpäin.

Odotamme sinulta kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa, hyviä ryhmätyötaitoja sekä osaamista laittaa hommat pakettiin yksinkin. Osaamisalueisiisi kuuluu lasten parissa työskentely, jalkapallovalmennus ja organisointikyky. Kova halu ja palo kehittyä ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Työyhteisössämme käytämme kielinä suomea sekä englantia, eikä muustakaan kielitaidosta ole haittaa.

Toiveena on alalle soveltuva koulutus esimerkiksi kasvatus- tai liikunta-alalta, Palloliiton valmentajakoulutuksia ja halu kouluttautua edelleen. Kokemus on arvokasta, mutta sitä voi myös kartuttaa meillä töitä tehden.

Tarjoamme työntekijälle hyvän työyhteisön, mahdollisuudet onnistua työssä sekä kohtalaisen palkan. Emme vaadi mahdottomia emmekä todellakaan halua, että yksikään työntekijämme väsähtää työssään. Työssä vastaan tulevat ongelmat kohdataan yhdessä ja onnistumisista nautitaan yhdessä. Kyse on ennen kaikkea joukkuepelistä.

Hakemukset ansioluetteloineen voi lähettää sähköpostitse 20.5. mennessä henkilöstö- ja talousjohtaja Ville Luotolalle ville.luotola@tervaritjuniorit.fi ja lisätietoja voi kysellä sähköpostitse tai puhelimitse 0443609229 arkisin klo 11-15.


   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat