Kesätöihin Tervareille
5.3.2021 15:35 Uutiset / Pääsivusto

Kesätyöpaikkoja on tänä vuonna auki 20 nuorelle.

Tervarit Juniorit on yli 700 pelaajan jalkapalloseura, jossa työskentelee 12 henkilöä jalkapallopuolella ja neljä henkilöä työllisyyshankkeessa. Seura panostaa vahvasti kehittymiseen niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Työntekijät kouluttautuvat aktiivisesti ja toivomme löytävämme kesätyöhön myös oppivia tekijöitä.

Haemme töihin erityisesti jalkapallotaustaisia nuoria, joilla on halu kehittyä jalkapalloon liittyvissä työtehtävissä. Tänä vuonna kesätyöpaikkoja on auki 20 henkilölle ja työtehtävät määritellään valittujen nuorten vahvuuksien mukaisesti. Työtehtävät sisältävät valmennusta, ohjausta, tuomarointia, tapahtumajärjestämistä, myyntityötä sekä avustavia tehtäviä.

Kesätyön saamisen edellytyksenä on kesätyöseteli, jonka myöntäjänä on esimerkiksi Oulun kaupunki.

Tarjoamme hyvän työn, jossa pääset oppimaan uutta, kehittämään sosiaalisia taitojasi, toimimaan lasten ja nuorten kanssa sekä saat ohjausta työssä onnistumiseksi. Jokaisella kesätyöntekijällä on seuran henkilöstöstä oma yhteyshenkilönsä, jonka kanssa työn tekeminen on helpompaa.

Vaadimme hakijoilta:
- hyvää suomen tai englannin kielitaitoa
- halua onnistua työssä
- halua kehittyä työpätkän aikana
- osallistumista tarjottaviin koulutuksiin
- tutustumista kesätyösetelin sääntöihin: https://www.businessoulu.com/fi/tyollisyyspalvelut/kesatyo.html

Toivomme hakijoilta:
- kielitaitoa
- halua jatkaa työtehtävissä myös kesän jälkeen
- iloista otetta
- hyvää asennetta
- mahdollisuutta aloittaa työt jo toukokuussa

Kesätyötä tehdään 60 tuntia kesän aikana. Kesätyöpalkka on vähintään 400€.

Tee huolellisesti työhakemus ja CV, jotka voit lähettää sähköpostin liitteinä 15.4.2021 mennessä henkilöstöjohtaja Ville Luotolalle ville.luotola@tervaritjuniorit.fi . Aloitamme valinnat 15.3. ja haku päättyy 20 valitun työntekijän löydyttyä. Lisätietoja voi kysyä puhelimitse soittamalla Villelle / 044-360-9229.


   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat