Tervarit Juniorit käynnisti seurayhteisön sisäiset koulutukset
15.12.2020 14:58 Uutiset / Pääsivusto

Tervarit Juniorit käynnisti seurayhteisön valmentajakoulutukset

Tervarit Junioreiden fysiikkavalmentaja Olli-Pekka Leppilahti sekä 8v8 vaiheen valmennuspäällikkö Juuso Madetoja käynnistivät seurayhteisön sisäiset valmentajakoulutukset webinaarilla, jossa aiheena olivat fyysinen valmennus U10-13 vaiheessa sekä hyökkäämisen teknistaktinen valmennus 8v8 ikävaiheessa.

Uskomme, että koulutusten avulla pystymme antamaan valmentajillemme lisää työkaluja arkeen sekä myös entisestään lisäämään yhteenkuuluvuutta seurayhteisössämme, kommentoi Madetoja.

Kokemukset ja palaute ensimmäisestä koulutuksesta olivat positiivisia ja koulutusten sarjaa tullaan jatkamaan. Seurayhteisön seuraava koulutustapahtuma tuleekin olemaan jo alkaneen viikon keskiviikkona ja torstaina. Silloin yleisönä ovat vanhemmat ja aiheena vanhemmat tuki jalkapalloilevan lapsen arjessa sekä ravitsemus ja palautuminen. Luennoitsija Olli-Pekka Leppilahti sekä JS Herculesin päävalmentaja Mikko Isokangas.

Lisäksi Tervarit Juniorit tulee jatkamaan sisäisten koulutusten sarjaansa. Aiemmin syksyllä koulutusta on järjestetty vanhemmille ja uudistetun valmennuslinjan myötä aloitetaan seuran sisäiset valmentajakoulutukset.


   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat