Ville Luotola valittiin vuoden Grassroots-toimijaksi
3.12.2020 23:25 Uutiset / Pääsivusto

Suomen Palloliitto ja Veikkausliiga palkitsivat kauden 2020 parhaita torstaina 3.12. järjestetyssä perinteisessä jalkapallokauden päätösgaalassa Captain’s Ballissa.

Tervarit Junioreiden henkilöstö- ja talousjohtaja (1.1.2021 alkaen) ja entinen pitkäaikainen toiminnanjohtaja Ville Luotola palkittiin Palloliiton Captain´s Ball-gaalassa vuoden Grassroots-toimijana. Ville on tehnyt jo usean vuoden upeaa työtä seuran eteen ja seura on kasvanut viime vuosina niin pelaajamäärältään, työntekijöiden määrässä, seurayhteisön kasvattamisessa sekä yhteiskunnallisen vaikuttamisen puolella. Ville on ollut näissä kaikissa hyvin vahvasti mukana ja tuonut omaa osamistaan seuran toimintaan mukaan.

Ville itse kommentoi palkintoaan seuraavasti:
- Tämä on hieno palkinto ja tuli kyllä suurena yllätyksenä. Vaikka tämä tulikin henkilökohtaisena palkintona, niin suurin kiitos tästä palkinnosta kuuluu koko seuralle. Tänään vietämme myös vapaaehtoisten teemapäivää, joita ilman ei tämäkään hieno seura pyörisi. Vaikka meillä on liuta kovia ammattilaisia töissä, niin silti vapaaehtoisten työ on korvaamatonta. Seuran hallitus on mahdollistanut kaikki ideat aina omasta hallista, uusiin työtekijöihin, joiden avulla toimintaa on saatu kehitettyä kokonaisvaltaisesti.

Seurayhteisön suurimpana satsauksena on ollut oman hallin rakentaminen, joka on edes auttanut toiminnan kehittämistä.
- Seurayhteisöömme kuuluu noin 2500 pelaajaa ja jo muutaman vuoden panostuksella on saatu tuloksia monella eri alueella, niin oman hallin kuin kentällä tapahtuneen menestyksen myötä. Jatketaan edelleen yhdessä työn tekemistä ja otetaan koko ajan pieniä kehitysaskeleita kohti parempaa seuraa ja yhteisöä. Lisäksi toivon, että kun koronasta on selvitty, niin meillä on entistä vahvempi ja yhtenäisempi seura. Kiitos myös kaikille seuran yhteistyökumppaneille, jotka ovat olleet mukana vuosien aikana.

Seura onnittelee Villeä siitä suuresta työmäärästä, jonka hän on tehnyt seuran eteen näiden vuosien aikana!
   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat