B-juniorit askeleen HJK:n perässä
Julkaistu: 05.10.2020 00.00

B-juniorit palasivat pelien pariin pienen tauon jälkeen. Tervareilla oli alla 5 tappiotonta ottelua ja vastaan asettunut HJK oli pelannut tuloksellisesti heikon alkukauden. Tervarit lähti haastamaan HJK:n hieman uudistetulla taktiikalla, mutta alusta asti oli selvää, että nuorisomaajoukkue pelaajia vilisevät vierailijat olivat hyvin valmistautuneet otteluun. Ottelu kulki heti alusta asti HJK:n pallonhallinnassa ja Tervarit eivät saaneet omaa peliään kunnolla käyntiin. Ottelun avausmaali nähtiin puolen tunnin pelin jälkeen, kun HJK:n Henri Salomaa pääsi iskemään takatolpalta maalin. Ensimmäisellä puoliajalla Tervarit puolusti ihan hyvin, mutta pallollisessa pelissä ei saatu kovin paljon onnistumisia. Muutama puolittainen maalipaikka saatiin luotua, mutta viimeiset ratkaisut eivät olleet parhaita mahdollisia ja näin ei todellisia vaarapaikkoja saatu luotua.

Toiselle puoliajalle Tervarit lähti hakemaan tasoitusta, mutta edelleen heikko pallollinen peli tuotti vaikeuksia luoda maalipaikkoja. Prässi saatiin muutaman kerran toimimaan ja sitä kautta päästiin puolittaisiin maalipaikkoihin, mutta taas ne lopulliset ratkaisut eivät toimineet. HJK iski puoliajalla kaksi maalia, kun Salomaa iski päivän toisen nopean vastahyökkäyksen päätteeksi ja ottelun viimeisillä minuuteilla oli jälleen HJK pelaaja unohdettu takatolpalle vapaaksi. Näin ottelun loppulukemat kirjattiin 0-3 vierailijoiden voittoon.

Sarjan muissa otteluissa tulokset olivat Tervareille myönteisiä, kun pahimmat haastajat PKKU, PK-35 ja SJK hävisivät omat ottelunsa. Ensi viikon lauantaina Tervarit kohtaavat Käpylän Pallon Heinäpäässä kello 14:00. Suosioisilla tuloksilla Tervareilla on mahdollisuus varmistaa paikka kymmenen joukossa jo ennen viimeistä kierrosta ja täten saisi paikan ensi kauden BSM-karsintoihin.