B-juniorit aloittaneet SM-sarjan
Julkaistu: 17.08.2020 00.00

B-juniorit aloittivat SM-sarjan pelit Heinäkuun puolessa välissä kotipelillä RoPS:aa vastaan. Tasaisessa ottelussa nähtiin vain yksi maali, josta vastasi vierailijat ja näin pisteet matkasi Rovaniemelle. Tervareilla oli ottelussa monta hyvää maalipaikkaa, mutta viimeistely ontui eikä toivottua tulosta ottelusta saatu.
Toisessa ottelussa Tervarit matkasi Kuopioon KuPS:n vieraaksi. Ottelu eteni pitkälti kotijoukkueen hallinnassa ja se iski tarvittavat maalit toisella puoliajalla ja nappasi näin 2-0 voiton.
Kolmannella kierroksella vastaan asettui TPS, joka kohdattiin Heinäpään nurmella. Tuloksena oli taas 0-1 kotitappio, jossa paikkoja oli jälleen iskeä maali/maaleja.
Neljännessä ottelussa matkattiin Helsinkiin PK-35 vieraaksi. Tässä ottelussa sitten saatiin vihdoin maalihanat auki ja kun saatiin ensimmäinen maali, niin sen jälkeen niitä iskettiin urakalla. Tauolle siirryttiin Tervareiden 0-3 johdossa. Maaleista vastasi Eetu Ervasti, Eero Kaisto ja yhden PK teki omaan maaliin. Toisella puoliajalla kotijoukkue teki kuitenkin kaksi maalia, mutta loppukiri ei riittääny ja näin Tervarit nappasi ensimmäisen täyden pistepotin.
Viidennessä ottelussa saatiin taas tuttuja vieraita, kun karsinnoista tuttu Jippo saapui Heinäpäähän. Tervarit oli läpi ottelun hallitsevampi osapuoli ja ansaittu johto- ja voittomaali saatiin ottelun viimeisellä minuutilla hienolla erikoistilanne maalilla, jonka viimeisteli Kasper Kotila.

Seuraavaksi Tervarit kohtaa derbyssä OLS:n sunnuntaina 23.8. Ottelu pelataan Castrenin kentällä kello 17:00. Molemmilla joukkueilla on kasassa 6 pistettä, mutta Tervarit on korkeammalla sarjataulukossa paremman maalisuhteen turvin. Toivottavasti pelin jälkeen ei tarvitse enää turvautua maalisuhteeseen, vaan ollaan 3 pistettä edellä. Kaikki kannustamaan Tervarit voittoon paikallisvastustajasta.

Valmentaja Yusuf Erdogan kommentoi alkukautta seuraavasti
- Sarja on alkanut kuten odotettiin. Pelit ovat olleet haastavia, mutta olemme kuitenkin osoittaneet, että pärjäämme tässä sarjassa. Tämä on erittäin hieno kokemus pelaajille ja meille valmentajille päästä pelaamaan näitä pelejä ja kehittymään sitä kautta. Jokainen peli on ollut hyvin tasainen ja paremmalla viimeistelyllä olisimme voineet saada enemmän pisteitä. Koko joukkueen asenne ja joukkuepuolustus on ollut läpi kauden vahvuutemme, mutta meidän pitää olla vielä vaarallisempia ja tehokkaampia hyökkäyspäässä. Olemme viime viikkoina kiinnittäneet harjoituksissa paljon huomiota viimeisen kolmanneksen toimintaan ja uskon, että se tuottaa tulosta jatkossa.

Täältä löytyy sarjan sivut, jossa ottelut, tulokset, sarjataulukko, maalintekijät ja otteluiden liveseuranta.

Tässä syntyy 1-0 voittomaali Jippoa vastaan

B2 joukkue on myös aloittanut B-junioreiden Ykkösen samankaltaisesti kuin ykkösjoukkue. Joukkue on pelannut neljä ottelua, joista kahdesta ensimmäisestä tuli tappiot, mutta sen jälkeen kaksi voittoa. Täältä löytyy Ykkösen C-lohkon tilastot.