B-juniorit aloittavat SM-sarjan ja Ykkösen
17.7.2020 7:46 Uutiset / Pääsivusto

B-juniorit pitivät valmistavan leirin tällä viikolla Pyhännällä.

B-junioreiden B1 joukkue selvitti kuun alussa tiensä SM-sarjaan, joten tällä kaudella seuralla on joukkueet SM-sarjassa sekä Ykkösessä. Näihin sarjoihin aloitettiin valmistautuminen pitämällä joukkueiden yhteinen leiri Pyhännällä. Täydellinen ruohokenttä ja vanha kunnon koulumajoitus takasi hyvät olosuhteet leirille. Maanantaina joukkueella oli testipäivä fysiikkavalmentaja Olli-Pekka Leppilahden johdolla. Tiistaina pidettiin kaksi pallollista harjoitusta, joita sade hieman häiritsi. Keskiviikkona oli aamulla kevyt treeni ja illalla pelattiin 2x30 min ottelu B1 vastaan B2. Ottelua oli mainostettu Pyhännän internetissä ja sosiaalisessa mediassa ja paikalle saapui reilu parikymmentä katsojaa. Torstaina pidettiin vielä viimeiset harjoitukset, jonka jälkeen suunnattiin kotimatkalle. Urheilullisten asioiden lisäksi leirin aikana pidettiin paljon joukkueiden yhteisiä juttuja, joissa vahvistettiin jo hyvää joukkuehenkekeä.

B1 joukkueen valmentaja Yusuf kommentoi leiriä ja tulevaa sarjaa:

- Leiri lyhyen kesäloman jälkeen oli palkinto joukkueelle hienosti menneestä karsinnasta. Erilaisten testien ja harjoitusten lisäksi oli tärkeää saada vietettyä aikaa joukkueena myös kentän ulkopuolella ja näin vahvistaa joukkuehenkeä ja ollaa valmiina tulevaan sarjaan. Voimme olla erittäin ylpeitä, että pääsemme pelaamaan ja testaamaan omaa tasoamme Suomen parhaita joukkueita vastaan. Joukkueella ei ole paineita ja tiedämme, että vastustajat ovat erittäin vahvoja ja pelaavat hyvää peliä. Meille on tärkeää, että pelaajamme saavat mahdollisuuden kilpailla Suomen korkeimmalla tasolla. Tämä on ainoa tapa ottaa seuraava askel heidän kehityksessään.

B1 aloittaa SM-sarjan kotiottelulla RoPS:a vastaan sunnuntaina Heinäpää 4 kentällä. Ottelu alkaa klo 14:00 ja toivottavasti otteluun saadaan hyvä kannustus kotijoukkueen taakse. Karsintaottelu päättyi joukkueiden välillä 1-1 tasapeliin, joten tasainen ottelu varmasti nyt myös luvassa.

Täältä löytyy SM-sarjan otteluohjelma.

B2 aloittaa Ykkösen viikon päästä kotiottelulla Jaroa vastaan, joka ei selvinnyt karsinnoista SM-sarjaan.
Täältä löytyy Ykkösen otteluohjelma.


Pyhännän kentällä ruohonleikkaus menossa


B1 videopalaverissa


Joukkueet harjoittelemassa


Viimeisen illan grillimaistereina toimivat valmentajat Aaku ja Pekka


B2 loppupalaveri   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
Kategoriat