2011-2013-syntyneillä etätreenejä kotona
Julkaistu: 03.04.2020 00.00

2011-2013-syntyneillä etätreenejä kotona

Vallitsevasta tilanteesta johtuen ei yhteisiä harjoituksia pystytä järjestämään. Tästä johtuen on joukkueille ja pelaajille toimitettu vastuuvalmentajien toimesta omatoimisen harjoittelun ohjeita, jotta pallotuntuma säilyy ja toivottavasti myös kehittyy.
Seuran 5v5 vaiheen joukkueille on annettu ohjeita ja vinkkejä kehittää pallollista osaamista ja harjoitteet ovat sellaisia, että niitä voi tehdä kotona sisällä tai ulkona. Johtavana teemana on ollut TOP24 liikkeet, joissa harjoitellaan paljon pallonkäsittelyä kuljettamalla.

Tällä viikolla aloitettiin myös etätreenit, joissa Nappulapäällikkö Aaku Laitinen piti harjoitukset eri joukkueille. Treeneissä Aaku oli kotonaan olohuoneessa videoyhteydellä pelaajiin ja näytti sekä kertoi mitä pelaajien tuli tehdä. Palaute pojilta ja vanhemmilta oli positiivista ja harjoituksia tullaan pitämään jatkossa viikoittain. Myös seuran nuorimmille, eli Nappulakoululaisille on julkaistu erilaisia tehtäviä, joita voi tehdä kotona yhdessä perheen kanssa ja joissa tulee liikuntaa pallon kanssa ja ilman.

Kuvia poikien etätreeneistä:


Huhujen mukaan myös 2012-joukkueen valmentaja Timppa treenasi kotonaan yhdessä poikansa kanssa.

Seuran uusimmat