U16 maajoukkueleirillä Tervareita mukana
14.2.2020 23:13 Uutiset / Pääsivusto

Tervareista leirillä mukana olivat maalivahti Aki Peltokorpi ja videoanalyytikko Aaku Laitinen

Suomen U16 maajoukkue piti vuoden ensimmäisen leirin 11.-13.2. Eerikkilässä. Mukaan oli kutsuttu Tervareiden B-junioreiden ja JS Herculeksen maalivahti Aki Peltokorpi. Joukkueen videoanalyytikkona toimii Aaku Laitinen, joka Tervareissa työskentelee B-junioreiden videoanalyytikkona ja valmentajana sekä Nappulapäällikkönä.

Leiri sai ikävän alun, kun Aki loukkasi nilkkansa n. 20 minuutin harjoittelun jälkeen. Akin leiri oli täten paketissa ja hän joutui lähtemään jo keskiviikkona kotimatkalle. Toivotaan Akille pikaista paranemista ja eiköhän niitä maajoukkueen näyttöpaikkoja tule vielä.


Aakun kommentit leiristä olivat seuraavat:
- Kokonaisuudessaan aika rikkonainen leiri, pelaajiston osalta. Jo ennen leiriä tuli poisjääntejä aika paljon ja leirin joutui jättämään kesken yhteensä neljä poikaa loukkaantumisten ja sairastumisten johdosta. Kuitenkin leiri saatiin vedettyä läpi hyvällä fiiliksellä ja joukkueessa on paljon potentiaalia. Itselle tämä on hieno tilaisuus kehittää omaa osaamistaan, kun pääsee toimimaan huippuvalmentajien ja -pelaajien kanssa.


Aakun työpiste leirin aikana

Ikäluokan seuraava maajoukkuetapahtuma on huhtikuun lopussa pelattava UEFA Development turnaus, jossa pääpaikkana toimii Eerikkilä. Suomi kohtaa turnauksessa Itävallan, Ukrainan ja Ghanan. Vuosi huipentuu syyskuun lopussa pelattavaan EM-alkukarsintaa, jonka pelit pelataan Suomessa. Pelipaikkakunta selviää myöhemmin.


   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat