Töitä tarjolla!
Julkaistu: 24.10.2019 00.00

Töitä tarjolla!

Tervarit Juniorit on vahvasti kehittyvä, junioritoimintaan keskittyvä jalkapalloseura. Seurassa on jonkun matkaa yli 600 pelaajaa ja olemme panostaneet voimakkaasti viime vuosina toiminnan laatuun niin valmennuksellisesti kuin yleisesti seuratoiminnassa. Teemme tiivistä yhteistyötä jo useiden alueen jalkapalloseurojen kanssa kehittäen yhdessä Oulun seudun jalkapalloa. Haluaisitko sinä olla mukana?

Etsimme joukkoomme nyt huoltajaa. Huoltaja toimii päivittäisessä arjessa seuran U17-joukkueen kanssa avustaen ammattivalmentajia sekä pelaajia. Tehtävänkuvaan kuuluu varusteiden ja pelaajien huoltoa sisältäen muun muassa juomapullojen täyttöä, tavaroiden järjestelyä ja esimerkiksi pienten loukkaantumisten ensiapua. Tehtävään valittu koulutetaan työhön.

Työhön etsitään lähtökohtaisesti tällä hetkellä työttömänä olevaa ihimistä.
Työ alkaa marraskuussa ja kestää 12 kuukautta.
Työaika on alustavasti 25 tuntia viikossa, mutta mahdollisuus pidempäänkin työaikaan on olemassa.
Työ vaatii valitettavasti oman auton käyttöä.

Tervarit Juniorit työyhteisössä pääset nauttimaan hyvistä työkavereista ja leppoisasta toimintaympäristöstä. Töitä tehdään asiallisesti ja täysillä, mutta ei koskaan liian vakavasti suu mutrulla. Tuemme toinen toisiamme päivittäisissä tehtävissä eikä tässä porukassa murheiden kanssa joudu koskaan jäämään yksin. Toivomme, että tuot omalta osaltasi toimistollemme ja harjoituksiin positiivista osaamista. Työyhteisömme on monikulttuurinen ja toimimme arjessa sekä suomeksi että englanniksi.

Laita hakemuksesi tulemaan 7.11. mennessä toiminnanjohtaja Ville Luotolalle sähköpostitse: ville.luotola@tervaritjuniorit.fi
Tehtävästä saa lisätietoja soittamalla 0443609229 / Ville

Seuran uusimmat