Tervarit U15/YJ1 aloittaa Kai Pahlman -turnauksen torstaina
Julkaistu: 01.08.2019 00.00

Tervarit U15/YJ1 aloittaa Kai Pahlman -turnauksen torstaina

Kai Pahlman -lopputurnaus pelataan tänä vuonna Mikkelissä. Isäntäjoukkueena on Mikkelin Palloilijat, joka juhlii samalla 90-vuotista taivaltaan. P15-ikäluokan turnaus alkaa torstaina 1.8. ja mitalipelit pelataan sunnuntaina 4.8. Lopputurnauksen joukkueet on jaettu neljään alkulohkoon. Tervarien lisäksi C-lohkossa nähdään Ilves, TPV ja VJS.

Torstai-iltana turnauksen ensimmäisessä ottelussa Tervarit kohtaa Ilveksen kello 18.30. Perjantaina vastassa on Vantaan Jalkapalloseura klo 11.30 ja illemmalla Tampereen Pallo-Veikot klo 18.30.

— Ensimmäisenä tavoitteena meillä on päästä alkulohkosta jatkoon, mikä tarkoittaa sijoittumista kahden parhaan joukkoon. Motivaatio ja itseluottamus on korkealla, joten olemme valmiina kohtaamaan ikäluokan parhaat joukkueet, kertoo päävalmentaja Miguel Cervera López.

Tervarit matkustaa Mikkeliin 20 pelaajan vahvuudella. Uusina pelaajina seuran väreissä nähdään Viktor Virolainen, joka siirtyi OTP:sta heinäkuun alussa sekä Rovaniemen Palloseurasta lainassa turnauksen ajan oleva Miska Ylitolva. Totuttuun tapaan joukkueen kokoonpano koostuu Tervari-pelaajien lisäksi YJ-toiminnassa mukana olevien Ajax-Sarkkirannan ja Haukiputaan Pallon pelaajista.

— Pari pelaajaa on kärsinyt pienistä loukkaantumisista viime viikkoina, mutta kokonaisuudessaan joukkueen terveystilanne on hyvä. Fyysisesti olemme iskussa ja viime aikoina olemme keskittyneet myös henkisen puolen valmistautumiseen. Nelipäiväinen turnaus on fyysisen rasituksen lisäksi kova haaste myös mentaalipuolelle. Joukkue on kuitenkin osoittanut vahvaa luonnetta kauden aikana ja sitoutuminen yhteiseen tekemiseen on ollut kiitettävällä tasolla.


Tervarien joukkue Kai Pahlman -turnauksessa:
Aki Peltokorpi (mv)
Niklas Hulkkonen (mv)
Samuli Tervo
Joona Lohela (C)
Samu Kytösalmi
Narit Sarkkinen
Miska Ylitolva
Elias Suistio
Kalle Uitto
Otto Väänänen
Tomi Väisänen
Otso Liimatta
Jaakko Myllykangas
Olli Sassi
Akusti Jalasvaara
Miko Henriksson
Viktor Virolainen
Niko Tolonen
Konsta Moilanen
Paul Al-Sanati

Tervarien ottelut C-lohkossa:
Ilves torstaina klo 18.30
VJS perjantaina klo 11.30
TPV perjantaina klo 18.30

Jatko-otteluiden aikataulu riippuu turnausmenestyksestä.

1.8.2019 Hannu Ellilä

Seuran uusimmat