P17 Ykkönen käynnistyi voitolla
Julkaistu: 29.07.2019 00.00

P17 Ykkönen käynnistyi voitolla

Tervarit aloitti urakkansa P17 Ykkösessä sunnuntaina 28.7. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli toinen sarjanousija, SJK YJ. Pateniemen nurmella pelattu ottelu päättyi Tervarien 3-0-voittoon.

— Tosi hyvä aloitus syyskaudelle. Uusia pelaajaa oli mukana ja heille saatiin onnistumisia myös maalien muodossa. 2004 syntyneiden joukkueesta nostettiin viisi poikaa mukaan ja he tekivät hyvin töitä muun joukkueen tavoin, kuin myös Tervarit JuPa:sta kesällä mukaan tullut Justus Koivukangas. Yhteensä 18 pelaajaa sai heti minuutteja Ykkösestä ja voitokas startti totta kai lämmittää, kertoo joukkueen päävalmentaja Pekka Haaranen.

— Joukkue pelasi aktiivista peliä ja nähtiin hyviä aloitteita linjan taakse. Puolustaessa onnistuttiin pitämään pakka tiiviinä. Kaiken kaikkiaan pelissä nähtiin paljon positiivisia asioita, toki vähän pidempiä pallonhallintajaksoja oltaisiin vielä toivottu. Vastassa oli taitava ja pelaava joukkue, joka prässäsi aggressiivisesti ja organisoidusti, mutta onnistuimme kuitenkin pitämään nollan omissa.

Viime viikkoina harjoittelussa on keskitytty erityisesti viimeisen kolmanneksen ratkaisuihin.

– Aika paljon on käyty läpi murtautumista ja ajoituksia. Peruspelaaminen on kuitenkin hyvällä tasolla, joten ihan luottavaisin mielin lähdemme kohti syyskauden otteluita. Treeneissä on ollut hyvä henki ja pyrimme jatkossakin olemaan pelaava ja tilanteeseen sopeutuva joukkue.

Seuraavassa pelissä vastaan tulee TP-47, joka aloitti oman kautensa Mustasaaressa 0-10-voitolla.

– Kevätkaudella TP-47 oli yksi sarjan parhaista joukkueista. Kahdeksan voittoa yhdestätoista ottelusta ja vain yhden pisteen ero sarjakärkeen. Tulee olemaan kova haaste meille, mutta urheilussa on kaikki mahdollista. Tällä viikolla jatketaan harjoittelua ja käännetään katseet tuleviin koitoksiin, päättää valmentaja Pekka Haaranen.

Tervarit vs. TP-47 tiistaina 6.8. klo 16.30 Heinäpään nurmella

29.7.2019 Hannu Ellilä

Seuran uusimmat