Yhteisjoukkueleiri toi vilinää Heinäpäähän
Julkaistu: 10.06.2019 00.00

Yhteisjoukkueleiri toi vilinää Heinäpäähän

Viime viikolla Tervarit Juniorit järjesti yhteisjoukkueleirin 2006-2009 -ikäluokille yhdessä Ajax Sarkkirannan ja Limingan Pallokarhujen kanssa. Tiistaina 4.6. alkaneelle leirille osallistui neljän päivän aikana yhteensä yli 200 pelaajaa. Vuonna 2006 syntyneet pelasivat ja harjoittelivat tiistaina, ja seuraavina päivinä oli nuorempien ikäluokkien vuoro. Perjantaina ohjelmassa oli 2009 syntyneiden vuoro; kyseessä oli suurin ikäluokka sillä mukana oli myös tyttöpelaajia.


Tervarivalmentaja Pekka Haaranen kertoo yhteisjoukkueleirin ohjelmasta.

— Aamulla aloitimme jokaisen päivän yhteisillä alkulämmittelyillä ja leikillä. Harjoitteluosuus koostui neljästä eri osiosta, joissa harjoiteltiin maalintekoa, pallonhallintaa ja tekniikkaa. Jokaiselle osiolle oli varattu aikaa noin 12 minuuttia. Harjoittelun jälkeen menimme yhteiselle lounaalle, ja lounastauon aikana ohjelmassa oli myös itsearviointilomakkeen täyttö. Pelaajien tehtävänä oli miettiä omia vahvuuksia ja kehityskohteita ja tehdä kartoitus tämänhetkisistä taidoista.

Harjoitusten ja lounastauon jälkeen oli pelien aika.

— Vanhemmat ikäluokat pelasivat 8v8 ja 11v11 -otteluita. Nuoremmat osallistujat pelasivat puolestaan 5v5 ja 8v8 -pelejä. Jaoimme ryhmät tarkoituksella siten, että joukkueisiin tuli pelaajia kaikista osallistuvista seuroista. Näin pelaajat pääsivät tutustumaan myös muissa seuroissa harrastaviin saman ikäluokan pelaajiin. Oli mukava nähdä, että uusia kaverisuhteita syntyi ja aikaa vietettiin myös kentän ulkopuolella eri seurojen pelaajien kesken.

— Kiitos sekä Ajaxille että Pallokarhuille onnistuneesta leiristä. Jokaisena neljänä päivänä oli hyvä ja aktiivinen ilmapiiri, ja onnistumisia tuli niin pelaajille kuin valmentajille. Mukana oli valmentajia kaikista kolmesta seurasta ja lopputuloksena oli onnistunut kokonaisuus, päättää Pekka Haaranen.

10.6.2019 Hannu Ellilä

Seuran uusimmat