Ajax-Sarkkiranta ry ja Tervarit Juniorit ry hakevat valmennuspäällikköä
Julkaistu: 30.05.2019 00.00

Ajax-Sarkkiranta ry ja Tervarit Juniorit ry hakevat valmennuspäällikköä

Ajax-Sarkkiranta ry on Kempeleessä toimiva jalkapalloseura, jossa lisenssipelaajia on noin 700. Tervarit Juniorit ry toimii puolestaan Oulun kaupungin alueella ja seurassa on niin ikään noin 700 lisenssipelaajaa. Seuroilla on käytössään syksystä 2019 alkaen kaksi omaa jalkapallohallia kunnallisten liikuntatilojen lisäksi. Seurat toimivat tiiviissä yhteistyössä, joka ulottuu myös muihin Oulun ja sen lähialueen seuroihin. Ajax-Sarkkirannassa ja Tervarit Junioreissa toimii yhteensä 9 kokopäiväistä ja 3 osa-aikaista työntekijää.

Haemme nyt valmennuspäällikköä vastaamaan valmentajakoulutuksesta, seurojen YJ- toimintojen esimiestehtävistä, valmentajien mentoroinnista (U10-U14) ja kouluyhteistyöstä yläkoulun sekä lukion urheilulinjan osalta. Tulet toimimaan työssäsi niin ammattivalmentajien kuin oto-valmentajienkin kanssa. Tehtävänkuvaa voidaan tarvittaessa hieman muokata omien vahvuuksiesi mukaan esimerkiksi tiiviimmin joukkuevalmennuksen suuntaan.

Tehtävän toteuttamiseen tarvitset UEFA A -tason lisenssin, tai edellytykset kouluttautua kyseiselle tasolle ensimmäisen kahden työvuoden aikana. Sinulla tulee olla kouluttajapätevyys ainakin Futisvalmentajan starttikurssin ja ikävaihekoulutusten pitämiseen, tai edellytykset kouluttajakoulutuksen suorittamiseen syksyn 2019 aikana.

Arvostamme jalkapallo-osaamisen lisäksi:

  • Pedagogista osaamista
  • Kokonaisuuksien hallintakykyä
  • Järjestelmällisyyttä
  • Johtamiskokemusta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Yhteistyökykyisyyttä
  • Tietoteknisiä taitoja (Office- ja Google-ohjelmistot)

Tarjoamme viihtyisän ja joustavan työympäristön, jossa sinun on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Saat erinomaiset työkaverit ja jalkapalloyhteisömme tuen.

Laita avoin hakemus ja cv 12.6.2019 mennessä palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteisiin: arttu.kauppinen@ajaxsarkkiranta.fi ja ville.luotola@tervaritjuniorit.fi

Työn aloitus elokuussa 2019 tai sopimuksen mukaan myöhemminkin (esimerkiksi kauden loputtua.)

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ajax-Sarkkiranta ry:n toiminnanjohtaja Arttu Kauppinen, p.050 307 3969, arttu.kauppinen@ajaxsarkkiranta.fi

Seuran uusimmat