Yhdeksän pelaajaa minialueturnaukseen
Julkaistu: 26.04.2019 00.00

Yhdeksän pelaajaa minialueturnaukseen

Pohjoisen aluejoukkueeseen valittiin yhdeksänpelaajaa Tervarit -04 YJ:stä, joka on muodostunut meidän, Ajaxin ja HauPan yhteistyöstä. Aiemmin maajoukkuetapahtumissa esiintyneiden Joona Lohelan, Aki Peltokorven, Otso Liimatan, Tomi Väisäsen, Narit Sarkkisen ja Otto Väänäsen lisäksi mukaan pääsi tällä kertaa myös Elias Suistio, Olli Sassi ja Miko Henriksson.

Edellisellä maajoukkueleirillä oli mukana viisi ensin mainittua. Nyt Pohjoista edustavat siis myös tähtitarhatapahtumassakin mukana ollut, keskikentän pohjalla pelaava Otto, puolustuksessa topparina pelaava Elias, keskellä tai laidalla viihtyvä Olli ja joukkueen keskushyökkääjä Miko. Tervari-poikien lisäksi joukkueessa on kuusi pelaajaa Rovaniemeltä ja yksi Kemi-Torniosta.

Minialueturnauksessa Pohjoinen kohtaa 35 minuutin otteluissa päivän aikana Pohjanmaan, Etelän, Idän ja Lännen aluejoukkueet. Pohjoisen joukkuetta valmentavat A-maajoukkuevalmentaja Mika Nurmela sekä maalivahtivalmentaja Jani Luukkonen. Lisäksi paikan päällä muiden alueiden valmentajat sekä ikäluokan maajoukkuevalmentaja Erkka V. Lehtola, joka valitsee tämän leirityksen pohjalta maajoukkueen toukokuun lopussa pelattaviin maaotteluihin.

Toivottavasti Pohjoinen pärjää tapahtumassa hyvin ja mahdollisimman moni pojista on mukana maaotteluissa. Tsemppiä pelureille koviin koitoksiin!

Seuran uusimmat