Tervarit Juniorit mukana järjestämässä Sami Kalajan vetämää Taito tarttuu -seminaaria 23.2.2018
Julkaistu: 11.01.2018 00.00

Tervarit Juniorit mukana järjestämässä Sami Kalajan vetämää Taito tarttuu -seminaaria 23.2.2018

Helmikuun 23. päivä Oulussa Kotkantien kampuksella järjestetään taitovalmennuksen Taito tarttuu-seminaari alan huippuasiantuntija Sami Kalajan johdolla. Seminaarissa Kalaja luennoi taidon oppimisen ja opettamisen perusteista ja uusimmista trendeistä, sekä ohjaa taito- ja koordinaatioharjoituksen.

Sami Kalaja on liikuntatieteiden tohtori ja arvostettu taitovalmennuksen ammattilainen. Kalaja työskentelee Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen johtajana.

Seminaari on tarkoitettu erityisesti lasten ja nuorten parissa toimiville valmentajille, ohjaajille ja opettajille, mutta tarjoaa arvokasta tietoa myös vanhempien parissa toimiville. Isoja otsikoita luennoilla ovat: non-lineaarinen pedagogiikka, lasten urheilua lasten välineillä, havaintomotoriset taidot ja yleisimmät sudenkuopat lasten ja nuorten valmennuksessa.

Tapahtuman kotisivu ja ilmoittautuminen:

https://www.virpiniemi.fi/liikuntakoulutus/taito-tarttuu-seminaari/

Taitotohtori-Kalajan blogi:

http://www.valmennustaito.info/taito/taitotohtori/

Tervarit Juniorit on mukana järjestämässä tapahtumaa yhteistyössä alueelliseen valmentajakoulutusverkostoon kuuluvien Virpiniemen liikuntaopiston, ODL Liikuntaklinikan, Ouluseutu urheiluakatemian (OSUA) sekä Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n (PoPLi) kanssa.

Osallistumismaksu 35€ (alv. 0%).

Seuran uusimmat