Easy-futis Harrastejalkapalloilu alkaa tammikuussa!
Julkaistu: 14.12.2022 11.15

Easy-futis Harrastejalkapalloilu alkaa tammikuussa!

Haluatko pelata jalkapalloa kivassa porukassa? Easy-futis on tarkoitettu 2008-2013 syntyneille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa futista ilman kilpaurheilullisia tavoitteita.

Easy-futis on helppo tapa tulla mukaan hienon lajin pariin ilman aikaisempaa kokemusta urheilujoukkueista. Tärkein päämäärämme on pitää hauskaa porukalla ja saada iloa harrasteurheilun kautta.

Easy-futis tapahtumia järjestetään kerran viikossa. Harjoitukset alkavat heti loppiaisen jälkeen ja jatkuvat aina lokakuulle 2023. Harrastaminen ei vaadi kalliita varusteita: tarvitset vain oman pallon ja sisäpelikengät.

Tervarit Juniorien järjestämä Easy-futis maksaa vain 40 euroa/kk. Tapahtumia järjestetään kahdessa jaksossa tammi-toukokuu sekä kesä-lokakuu. Ilmoittautuneet sitoutuvat tutustumiskäynnin jälkeen jaksokohtaisesti mukaan toimintaamme.

Kuukausimaksu sisältää seuramme jäsenmaksun, osaavan ja kannustavan ohjauksen, harjoitusvuorot, pelit- ja turnaukset, harraste/korttelipassin, vakuutuksen (vakuutuksen osalta U11- ja sitä nuoremmat) sekä joukkue- ja ea-varusteet.

Toiminnassa noudatamme Tervarit Junioreiden sekä Palloliiton reilun pelin sääntöjä.

HUOM! Ensimmäinen Torstaisin harjoitteleva ryhmä on täynnä!

RYHMÄ 1
Harkat to klo 18:10-19:30 Ouluhalli

Perustamme toisen ryhmän, johon voi ilmoittautua 19.1. alkaen!

RYHMÄ 2
Harkat ma klo 1620-17:30

Ilmoittautuminen:

https://www.tervaritjuniorit.fi/lomakkeet/6837/uuden-pelaajan-rekisterointi

Lisätiedot: toimisto@tervaritjuniorit.fi