Pallo Hallussa-ryhmän toiminta

PALLO HALLUSSA RYHMÄN TOIMINTA

Pallo Hallussa-ryhmässä on mukana koko- tai osa-aikaista työtä tai opiskelupaikkaa etsiviä henkilöitä. Ryhmä tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden sinulle pohdiskella vaihtoehtojasi, jos et vielä tiedä, mitä haluat elämässäsi seuraavaksi tehdä. Tarjoamme säännöllistä liikuntaa, kursseja ja yksilötapaamisia tarpeesi mukaan. Voit valita tarjonnastamme käyttöösi ne osat, jotka koet itsellesi hyödyllisinä.

Kevään 2018 toiminta käynnistyi viikolla 2 ja jatkuu kesäkuun loppuun saakka. Pallopelejä pelataan tiistaisin ja torstaisin klo 12.30 Heinäpään jalkapallohallilla.

Ryhmän toimintaan voi tulla mukaan ympäri vuoden ja se on täysin maksutonta. Tervetuloa tutustumaan!
  • Ryhmän kanssa ollaan tutustuttu jo kymmeniin Oulun seudun toimijoihin, kuten; Virpiniemen liikuntaopisto, Limingan Taidekoulu, SOPPI-hanke Kärpät46, Luovi, eLukio, Jobitti, Liikumme yhdessä-hanke, Autolle.com, BusinessOulu, Oulu Entrepreneurship Society, Vares-verkosto, Poikientalo, MyyntitaloRouta, Kestävän Kehityksen Keskus, RTK Henkilöstöpalvelut, Veeran Verstas ja Ammattikaista-hanke Osao, Personal Huset Staffing Group, Nuorten Ystävät, 4H, Sihti, VMP, kaupunkitila, SPR, Start Up Refugees ja TE-palvelut.
  • Mukana on oppilaitoksia, yrityksiä ja vapaa-ajan toimintaa tarjoavia organisaatioita. Kiitämme kaikkia mukana olevia toimijoita yhteistyöstä ja toivotamme uudet tahot tervetulleiksi mukaan toimintaan!
  • Toista kymmentä hankeosallistujaa on jo aloittanut uudessa työssään tai opinnoissaan.

TEEMUN PÄIVÄKIRJAA - HANKEOSALLISTUJAN AJATUKSIA TYÖKOKEILUN AJALTA

6.4.2018 Kiitosta ja tervehdystä

Olen ollut mukana Pallo Hallussa-toiminnassa syksystä lähtien, ja nyt aloitan työkokeilun Tervarit Junioreilla.

Työkokeilun aikana olen mukana erilaisissa toiminnoissa ja tapahtumissa, avustamassa ja ideoimassa. Suhtellisen nuorena työkokeilijana oleminen tuo myös etuja. Nuoremman näkökulmat tuovat uutta väriä ideoihin.

Lisäksi yksi merkittävä roolini on edesauttaa aktiivisuutta some-kanavilla. Tavoitteena on nostaaviestintäkanavien suosiota, jonka johdosta erilaisille tapahtumille saataisiin enemmän näkyvyyttä ja ne saataisiin ihmisten tietoon hyvissä ajoin. Täten tapahtumiin osallistumisen kynnys pienenee. Oikein käytettynä sosiaalinen media on hieno tapa tavoittaa ja tiedottaa.

Olen saanut työkoneeni lainaan Systemastorelta. Suuret kiitokset Systemastorelle, joka lainasi jouhevan läppärin hyvään tarkoitukseen, seurassa vasta aloittaneelle työkokeilijalle.

- Teemu
   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat