​Tervarit Junioreiden toiminnanjohtajaksi Aino-Kaisa Manninen
Tervarit Juniorit RyJulkaistu: 08.03.2024 10.35

​Tervarit Junioreiden toiminnanjohtajaksi Aino-Kaisa Manninen

Tervarit Junioreiden uutena toiminnanjohtajana on aloittanut 21.2.2024 Aino-Kaisa Manninen. Toiminnanjohtaja vastaa seuratoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä, viestinnästä sekä seuran henkilöstöön ja hallintoon liittyvistä tehtävistä.

"Aino-Kaisa vakuutti rekrytointiprosessin aikana hallituksen osaamisellaan ja monipuolisella kokemuksellaan järjestöistä ja johtamisesta. Seura on nyt hyvissä käsissä", hallituksen puheenjohtaja Ville Luotola kommentoi valintaa.

Mannisella on aiempaa kokemusta muun muassa Oulun yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteerin, start up -yrityksen Operations Managerin sekä Oulun yliopiston kaupallistamishankkeen tutkijan tehtävistä.

Tervarit Junioreissa kuluvan kauden päätavoitteina ovat pelaajamäärän kasvattaminen, toiminnan laadun kehittäminen sekä olosuhdehankkeen aloittaminen. Toiminnanjohtajan tehtävä on edistää näitä tavoitteita yhdessä seuran hallituksen, vapaaehtoisten ja seuran muiden työntekijöiden kanssa.

"Hyppään innoissani mukaan Tervarit Junioreiden toiminnanjohtajaksi kehittämään juniorijalkapallotoimintaa sekä lajiolosuhteita. Toivon, että voin omalla työpanoksellani kehittää seuraa ja luoda uusia toimintatapoja, jotta olemme jatkossa entistä vahvempi oululainen jalkapalloseura", Manninen hehkuttaa.

Yhteydenotot:
Aino-Kaisa Manninen
toiminnanjohtaja
Tervarit Juniorit ry
aino-kaisa.manninen[at]tervaritjuniorit.fi
p. 040 127 9928