Raatin tn, Oulu

Kotitappio KPV:lle

Sunnuntain peli Tervarit Junioreiden ja Kokkolan Palloveikkojen välillä käytiin mainiossa syyssäässä.

Raatin häkkiin oli saapunut noin 50 katsojaa ja samalla saatiin kentän reunalle hieman elämää. Jyväskylän reissulta opittu kahvin ja nisun myyntikin toimi mainiosti ja osaltaan nosti tunnelmaa.

Itse ottelu oli odotetun tasainen, molempien joukkueiden puolustus on pitänyt kohtalaisen hyvin läpi alkusyksyn, kun samalla hyökkäyspäässä tehdyillä maaleilla ei kumpikaan ole päässyt mässäilemään.

Lopputulos 0 - 1 Kokkolalaisille syntyi jo ottelun alkuhetkillä, kun ottelun kolmannella minuutilla keskityspallosta KPV:n Valtteri Palosaari sijoitti hallitusti puskemalla ottelun ainokaisen maalin. Tilanteita soljui puolelta toiselle läpi koko ottelun, joista muutamasta tilanteesta hieman paremmalla onnella olisi myös Tervareiden maalisaldo auennut.

Joukkue on päässyt peli peliltä paremmin mukaan Ykkösen rytmiin ja tänäänkin pelattiin pitkiä jaksoja maltilla palloa pitäen omilla. Lisäksi maalinteko paikoille ollaan päästy, nyt vain hieman kliinisempää tulosta hyökkäyspäässä ja avot !

Viikon päästä Sunnuntaina Castrenin kentällä paikallisderby, jolloin vierasottelussa vastassa OLS.

Kuvat: Juha Ristola