Kai Pahlman-turnaus pelataan Oulussa: Hercules YJ haastaa suosikit
Julkaistu: 18.10.2022 11.05

Kai Pahlman-turnaus pelataan Oulussa: Hercules YJ haastaa suosikit

2007 syntyneiden P15-ikäluokan virallinen SM-lopputurnaus pelataan tällä viikolla Oulun Heinäpään jalkapallohalleissa 20.-23.10. Tervarit Juniorien seurayhteisön YJ-joukkue Hercules lunasti paikkansa valtakunnan 16 parhaan juniorijoukkueen joukossa kauden urheilullisen menestyksensä ansiosta. Pohjoista osaamista Herculeksen lisäksi turnauksessa edustavat järjestävä seura OLS sekä Rovaniemen Palloseura.

Punamustien kanssa samassa lohkossa kahdesta jatkopaikasta kisaavat viime syksyn finaalissa kohdanneet HJK (Helsinki) ja Kuopion Palloseura sekä PPJ (Helsinki).

- Meillä on todella tasokas alkulohko, jokainen peli vaatii meiltä venymistä, mikäli aiomme saada pisteitä. Olemme kohdanneet Liiga Pohjoisen voittaneen KuPS:n tällä kaudella jo kolme kertaa ja pystyimme parissa pelissä haastamaan heidät. HJK on aina takuukova juniori-ikäluokkien pääturnauksissa. Alkulohkon kolme peliä tullee olemaan kauden kovimmat ottelumme, joten odottavaisin, mutta nöyrin mielin lähdemme kohti torstain avauspeliä, joukkueen vastuuvalmentaja Pekka Haaranen kommentoi

Hercules YJ sijoittui P15 Liiga Pohjoisen lopputaulukossa viidenneksi. Pitkän kauden huipentava lopputurnaus tarjoaa kuitenkin pelaajille mahdollisuuden urotekoihin ja toimii myös näyttöpaikkana poikien maajoukkueleirityksiä silmällä pitäen.

- Meillä on sinällään pieni pelaajaryhmä moneen suurempaan seuraan verrattuna, kokoopanot ovat eläneet paljon kauden aikana. Pelasimme vahvasti kevät- ja syyskierrosten alut, mutta tasaisen vahva suorittaminen jäi hieman vajaaksi. Joukkueellamme on alla raskas syyskierros tiiviillä otteutahdilla ja aluejoukkueleirityksellä, mutta toivottavasti kaikki ovat terveinä torstaina kauden huipennuksessa, Haaranen toivoi.

- Toivottavasti ns. kotikisoissa myös oululaiset katsojat ja seurayhteisömme junioripelaajat löytävät paikalle ja saadaan katsomoon kannustusta. Tämä on kaikin puolin hieno tapahtuma ja on nyt oikealla paikalla kalenterissa toimien kauden panoksellisena päätöksenä.

Hercules YJ pelaa kaikki kolme alkusarjan otteluaan Heinäpään jalkapallohallissa (Nuottasaarentie 12, 90400 Oulu ).

to 20.10. kello 15.30 HJK–Hercules YJ

pe 21.10. kello 12.30 Hercules YJ–KuPS YJ

pe 21.10. kello 17.30 PPJ–Hercules YJ