Esittelyssä Anniina Sunnari-Pietikäinen
27.4.2021 16:51 Uutiset / Pääsivusto

Kuvassa Anniina Sunnari-Pietikäinen

Olen 36-vuotias Torniosta kotoisin oleva nainen. Harrastelen liikuntaa ja tykkään matkustella. Olen myös mukana nuorkauppakamaritoimissa Oulussa.

Työtehtäväsi seurassa?

Vedän seurassa Eteenpäin Oulussa -työllistämishanketta. Hanketta rahoittaa ely-keskus, Oulun kaupunki, Osao ja meidän seura. Meidän tiimissä aloittaa pian kaksi uutta työntekijää, jolloin meitä on työllistämistoiminnassa yhteensä kuusi henkilöä. Autamme yhdessä työn/opiskelupaikan hakijoita kohti tavoitteitaan. Teemme työn- ja opintopaikan hakuja yhdessä asiakkaiden kanssa. Toteutamme myös yrityksille suorarekrytointeja. Kaikki toimintamme on maksutonta osallistujille. Minun tehtävänäni on vastata kokonaisuudesta ja hoidan myös hankkeen hallintoon liittyvät tehtävät.

Koulutus- ja työhistoriasi?

Olen opiskellut Oulun yliopistossa filosofian- ja kauppatieteiden maisteriksi. Olen tehnyt hanke- ja projektitöitä yli viisi vuotta. Minulla on työkokemusta myös myyntihommista ja lasten- ja nuorten järjestössä toimimisesta sekä pakolaistyöstä.

Miten päädyit seuraan?

Kesällä 2017 seurassa oli auki projektipäällikön paikka esr-rahoitteiseen työllistämishankkeeseen. Hain, sain paikan, ja paluu muutin Ouluun. Sillä tiellä ollaan. Edellinen hanke päättyi vuoden loppuun ja tämä nykyinen alkoi viime syksynä.

Mikä on parasta työssäsi?

Parasta työssäni on aivan mainiot työkaverit ja työn monipuolisuus. Lisäksi asiakkaat ja yhteistyökumppanit on mukavia myös. Jokainen työpäivä on erilainen kun tekee töitä ihmisten parissa, joilla on kaikilla erilainen elämäntilanne. Näihin tilanteisiin sovitellaan sitten sopivimpia ratkaisuja ja kun ratkaisuja löytyy, tulee siitä hyvä mieli. Olen päässyt auttamaan lukuisia ihmisiä saamaan ihan ensimmäisen työkokemuksensa Suomesta. Vuosien varrella on päässyt myös oppimaan yhtä ja toista mm. rekrytoinnista, esiintymisestä, lainsäädännöstä ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Kielitaito on myös pysynyt yllä.

Millaisia toiveita tulevalle?

Tulevalle toivon että meidän tiimissä päällä oleva hyvä draivi pysyy yllä ja pääsemme edelleen kehittämään toimintaamme ja kokeilemaan uusia tapoja auttaa ihmisiä kohti työ/opiskeluelämää. Yhteistyö uusien toimijoiden kanssa on myös aina tervetullutta. Minuun saa aina ottaa yhteyttä jos etsii töitä, opintopaikkaa, työkokeilupaikkaa, tai sopivaa työntekijää yritykseensä.


   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat