Koronarajoitusten vaikutus Tervareiden toimintaan.(Päivittyvä)
28.12.2020 18:43 Uutiset / Pääsivusto

Koronatiedote (päivittyvä)

Tervarit Junioreiden joukkuiden yhteinen harjoittelutoiminta on ollut tauolla 1.12.2020. alkaen viranomaisuositusten mukaisesti. Valmentajat ovat ohjeistaneet pelaajia omatoimiseen harjoitteluun ja myös etäharjoituksia on pidetty.

Tervarit Juniorit pyrkii toimimaan vastuullisesti ja noudattaa saatuja ohjeistuksia ja suosituksia mahdollisimman huolellisesti.

Oulun kaupungin ohjeet: https://www.ouka.fi/korona

Harjoitukset jatkuu joukkueilla heti, kun se on näissä puitteissa mahdollista.


29.12.2020 Seuran hallituksessa päätettiin seuraavasti harjoitusten rajoitetusta jatkamisesta kaupungin ohjeiden perusteella:

U14(U13 17.1. alkaen, koska sarja alkaa helmikuussa, hallituksen päätös 16.1.) ja sitä vanhemmat kilpajoukkueet voivat aloittaa rajoitetun harjoittelun 30.12.2020 lähtien ulkona ja omissa/yksityisissä halleissa (kaupungin liikuntapaikat eivät ole auki). Perusteena harjoittelun aloittamiselle on näillä joukkueilla se, että kilpailukausi on kilpajoukkueilla käytännössä koko ajan käynnissä.

- harjoituksissa noudatetaan Palloliiton korona-suosituksia (harjoituksiin saapuminen/lähteminen, maskit, käsien pesu, desin käyttö, turvavälit jne.)
- harjoituksiin osallistuminen ei ole kenellekään pakollista. Etenkin riskiryhmiin kuuluvien tulee tarkkaan harkita osallistumista harjoitteluun.

Mikäli Oulun seudun korona-tilanne muuttuu huonommaksi, voidaan edellä mainittu harjoittelu keskeyttää milloin tahansa seuran päätöksellä tai jos viranomaisilta tulee uusia ohjeistuksia.

Muiden joukkueiden harjoittelu jatkuu 22.1. alkaen(Heinäpään halli auki 25.1. alkaen.

   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat