Tervareille turnausvoitto Seinäjoella
21.12.2018 12:46 Uutiset / Pääsivusto

Tervarit/Ajax 04 YJ voittivat viikonloppuna Seinäjoella turnauksen

Tervarien ja Ajax Sarkkirannan yhteisjoukkue pelasi viime viikonloppuna onnistuneen turnauksen Seinäjoella. Joukkueen kanssa samassa alkulohkossa pelasivat SJK, TuNL/KaaPo ja Wasa Fotboll Akademi. Toisen lohkon osallistujat olivat Ilves, FF Jaro, JJK ja VJS.

— Seinäjoella on hienot olosuhteet pelata. Wallsport Areena tarjosi hyvät puitteet turnaukselle, kertoo valmentaja Miguel Cervera López.

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa Tervarit YJ kaatoi Wasa Fotboll Akademin puhtaasti lukemin 5-0. Toisessa pelissä vastassa oli TuNL/KaaPo ja pisteet jaettiin numeroin 2-2.

— Turnauksen ensimmäisenä päivänä joukkueen peli oli hyvin kontrollissa. Ensimmäisessä pelissä olimme tehokkaita ja iskimme viisi osumaa. Lauantain jälkimmäisessä ottelussa hallitsimme kenttätapahtumia ja loimme lukuisia vaarallisia tilanteita. Vastustaja käytti harvat paikkansa tehokkaasti ja nousi tasoihin aivan ottelun loppuhetkillä. Välillä jalkapallo on tällaista, Miguel naurahtaa.Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa Tervarit YJ kohtasi isäntäjoukkue SJK:n. Kahdella voitolla turnauksen aloittanut SJK tarvitsi yhden pisteen finaalipaikkaan, mutta Tervarit YJ onnistui nappaamaan voiton lukemin 0-1. Näin ollen Tervarit YJ eteni seitsemällä pisteellä turnauksen loppuotteluun.

— SJK:lle riitti tasatulos finaalipaikkaan, mutta me tarvitsimme voiton. Ennen ottelua päätimme, että tämä peli voitetaan, ja tulos oli meidän kannalta suotuisa. Ottelua edeltävässä palaverissa puhuimme siitä, että finaaliin pääsy on kiinni omasta suorituksestamme, ja hyvällä joukkuepelillä ja kovalla asenteella onnistuimme tavoitteessa. Ensimmäisellä jaksolla olimme aktiivisempi osapuoli ja pelasimme hyvää jalkapalloa, emmekä päästäneet isäntäjoukkuetta maalipaikoille. Toisella puoliajalla peli tasoittui, mutta onnistuimme pitämään maalin puhtaana, joten yksi maali riitti finaalipaikkaan.Lohko B:n otteluissa VJS otti täydet pisteet maalierolla 11-1. JJK otti lohkon toisen sijan ja FF Jaro sijoittui kolmanneksi.

— Loppuottelussa vastaan asettui VJS. Pojat laittoivat kaiken peliin, ja lopulta 1-1-tulokseen päättynyt ottelu venyi aina rangaistuspotkukilpailuun asti. Kova turnaus näkyi väsymyksenä molempien joukkueiden otteissa, mutta onnistuimme silti toteuttamaan yhdessä harjoiteltua pelitapaa. Rangaistuspotkuissa itseluottamus on kaiken perusta, ja varsinkin maalivahti Aki Peltokorpi suoriutui mainiosti torjumalla kaksi ja tekemällä yhden.

— Tuomarit olivat erinomaisia läpi turnauksen. Turnausorganisaatiolle iso kiitos onnistuneista järjestelyistä. Joukkueelta ja koko valmennustiimiltä hyvä suoritus, ja tästä jatketaan uuden vuoden puolella. Hyvää joulua kaikille, päättää Miguel Cervera López.

Teksti: Hannu Ellilä


   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat