Jouluterwaturnauksessa hopeaa Tervarit 08 Mustalle
Julkaistu: 18.12.2018 00.00

Jouluterwaturnauksessa hopeaa Tervarit 08 Mustalle

Viikonloppuna riitti vauhtia ja vilskettä, kun Heinäpään jalkapallohallissa pelattiin ikäluokkien 2008-2012 Jouluterwaturnaus. Kuopion Palloseura oli mukana useilla joukkueilla, ja muut osallistujat olivat Oulusta tai Oulun lähialueilta.

Tervarit 08 Musta selvitti tiensä turnauksen loppuotteluun. Alkulohkon kolme ottelua päättyi voitokkaasti maalierolla 5-0. Ensimmäisessä ottelussa Ajax Valkoinen kaatui numeroin 2-0 ja toisessa pelissä OLS Keltainen samoin lukemin. Alkulohkon viimeisessä pelissä vastassa oli KuPS keltainen ja tulos Tervarien eduksi 1-0.

Toisessa lohkossa Ajax Sininen voitti kaikki ottelunsa maalierolla 7-2 ja selviytyi näin ollen finaaliin. KuPS Musta sijoittui lohkossa toiseksi ja OLS Sininen kolmanneksi.

Loppuottelussa olivat vastakkain Tervarit 08 Musta ja Ajax Sininen. Finaali päättyi lukemin 1-3 ja Ajax Sininen pääsi juhlimaan turnausvoittoa.

Tervarit 08 Mustan valmentaja Ville Luotola on tyytyväinen Jouluterwaturnauksen antiin.

— Kovia pelejä saatiin kaikissa ikäluokissa. Alkulohkossa Tervarit 08 Musta pelasi hienoa futista ja selviytyi finaaliin päästämättä maaliakaan. Loppuottelussa kohtasimme Ajax Sinisen, joka on todella kova joukkue nollakasien ikäluokassa. Finaalissa nousimme 1-1-tasatilanteeseen, mutta ratkaisevilla hetkillä Ajax hyödynsi tilanteensa tehokkaasti ja otti turnausvoiton. Viimeistelimme useita hienoja maaleja tyylikkäillä syöttökombinaatioilla ja olen tyytyväinen joukkueen suoritukseen. Alkulohkon peleissä puolustimme kurinalaisesti ja onnistuimme pitämään vastustajat pois maalipaikoilta, kertoo valmentaja Luotola.

Teksti: Hannu Ellilä

Kuva: Antti Korkala

Seuran uusimmat