Kauden parhaat palkittiin seuran päättäjäisissä
18.10.2018 11:53 Uutiset / Pääsivusto

Toiminnanjohtaja Ville Luotola jakoi palkintoja seuran päättäjäisissä

Tervarien kauden päättäjäisiä vietettiin sunnuntaina 14. lokakuuta. Urheilutalolla pelatussa Futsal-liigan kauden ensimmäisessä kotiottelussa oli erinomainen tunnelma, kun tervarijunnut kannustivat kotijoukkuetta voittoon. Valitettavasti kotiyleisön tuki ei tällä kertaa tuonut toivottua tulosta, sillä sarjapisteet lähtivät GFT:n matkaan numeroin 2-6.

Futsal-ottelun tauolla palkittiin kauden aikana kehittyneitä Tervareita.

Vuoden joukkueena palkitun Tervarit 03 Mustan valmentaja Pekka Haaranen kertoo joukkueen kuluneesta kaudesta.

— Mestaruussarjan voitto sekä keväällä että syksyllä kertoo siitä, että asioita on tehty oikein ja harjoiteltu pelitapa on onnistuttu tuomaan pelikentälle. Sitoutuminen yhteiseen tekemiseen on ollut erinomaista Sassin Juhon johdolla, ja alkuvuodesta aloitimme myös systemaattisen kuntosaliharjoittelun. Joukkueen materiaali ei ole kovin leveä, mutta tämä on taannut paljon peliaikaa ja mahdollisuuksia kehittyä kaikille. Tarvittaessa olemme saaneet paikkaajia myös muista joukkueista (Ajax Sarkkiranta 04, Tervarit 03 Punainen, Tervarit 04 Musta).


Joukkueen riveissä pelaava Eetu Ervasti palkittiin seuran vuoden pelaajana.

— Eetu kehittyi kauden aikana ja on päässyt mukaan myös aluejoukkuetoimintaan. Eetun itseluottamus näkyy varsinkin 1 vs. 1 -tilanteissa, joissa moni vastustajan puolustaja on ollut vaikeuksissa. Nyt on tärkeää jatkaa töitä ja jatkaa matkaa kohti ammattilaisuutta.


Seuran maalivahdeista palkittiin Niklas Hulkkonen, joka edustaa Tervarit 04 Mustaa.

Vuoden junioripelaaja on Lenni Matikainen, jonka joukkue on Tervarit 07 Musta.

— Lennin omatoiminen harjoittelu pallon kanssa on tuottanut tulosta, ja molempijalkaisena pelaajana hän pystyy rakentamaan peliä monipuolisesti. Kova treenaamaan ja hyvä esimerkki myös joukkuekavereille, kertoo valmentaja Ville Luotola.


Vuoden valmentajana palkittiin Olusanjo Olutayo, joka valmentaa Tervarien 05 Musta -joukkuetta.

— Olen iloinen valinnasta, mutta työ on vasta alussa. Katseet on jo käännetty ensi kauteen. Joukkue on kehittynyt kauden aikana ja pelaajien henkilökohtainen taito ja rohkeus pallonhallintaan on kasvanut. Tulevalla kaudella haluamme haastaa jokaisen vastustajan omalla pelitavallamme. Joukkueessa on useita pelaajia, joilla on realistinen mahdollisuus nousta niin aluejoukkueeseen kuin lopulta maajoukkueeseen asti.


Teksti: Hannu Ellilä

Kuvat: Pekka Kainu


   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat