03 Mustalle voitto myös Mestaruussarjan syyskierrokselta
25.9.2018 14:32 Uutiset / Pääsivusto

03 Musta voitti Mestaruussarjan kevät- ja syyskierroksen tappiotta

Tervarit-j/YJ voitti Pojat 15 Mestaruussarjan syyskierroksen. Haastattelussa joukkueen apuvalmentaja Pekka Haaranen.

Onneksi olkoon Pekka! Ketä vastaan viimeinen matsi pelattiin, ja mikä oli taulukon tilanne ennen ottelua?

P: Kiitos! Viimeiseen peliin sattui mukavasti panosta, kun kohtasimme Pateniemen tekarilla Rovaniemen Palloseuran, joka olisi voitolla ottelusta kruunattu syyskierroksen mestariksi. Heillä oli aikaisemmin yksi tappio Kajaanin Hakalle ja me olimme myös kärsineet syyskierroksen ainoan pistemenetyksen tasapelillä kajaanilaisille heidän lisäaikamaalilla.

Tasapeli olisi siis riittänyt, mutta ihan ansaittu 4-1 voitto otettiin ottelusta. En muista ihan heti, että olisi sama kaveri tehnyt maalin pilkulta, epäsuorasta vaparista ja suoraan kulmasta, mutta tämmöinenkin kombo nähtiin Eetu Ervastilta ottelussa! Yhden maalin pelissä teki zlatanmaisella akrobatialla hyökkääjä Erkka Korhonen.

Mitkä oli tunnelmat ennen peliä, ja millä tavoin ratkaisevaan koitokseen valmistauduttiin?

P: No meillä oli hyvä lämmittely, kun lauantaina kävimme B2 divisioonan pelin Roi Utd:n vieraana. Tiesimme, että tuplapeliviikonloppu olisi edessä, niin vähän enemmän herkistelyä oli alkuviikon harjoitukset.

Kyllähän toi Sassin Juho, joka joukkueessa vastuuvalmentajana on kauden ollut, tuumasi sunnuntaina, että pikkasen on jo panospelin tuntua ilmassa. Onneksi joukkueenjohtaja oli huolehtinut aamukahvit valmennukselle, niin sai hyvän flow-tilan päälle! Pojat olivat hyvin keskittyneitä, eikä tuntunut ylimääräistä jännitystä olleen.

Minkälaisin ohjein pelaajat laitettiin kentälle? Oliko varta vasten räätälöityjä taktisia ideoita?

P: Haluttiin pitää palloa ja etsiä maltilla väyliä hyökkäämään, sekä estää RoPS:n pelinrakentelu. Ei oikeastaan paljoa eronnut taktiikka muista peleistä sen osalta. RoPS valuikin aika alas ja etsi vastaiskumahdollisuuksia, mutta saimme nopeasti prässin pallolliselle menetyksien jälkeen. Rovaniemeläisille voi kehut heittää vielä rohkeasta pelinavaamisesta, vaikka prässiä lyötiin päälle!

Millä tavoin mestaruutta juhlittiin tai aiotaan juhlia?

P: Kyllähän siinä piti vähän joukkuekuvaa ottaa. Mukavat joukkueenjohtajat olivat myös panostaneet ja pukukopissa odotteli voitto-kolat! Huhujen mukaan osa pojista oli villiintynyt ottelun jälkeen ihan siipiä syömään ja ehkä se toinen lasi kolaakin meni. Ehkäpä tuota juhlitaan vielä lisää päättäjäisissä.


   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat