Tervarit jälleen Futsal-liigassa
24.9.2018 17:08 Uutiset / Pääsivusto

Kausikorttikampanjan viimeinen viikko käynnissä

Tervarien futsal-joukkue nousi viime kauden päätteeksi takaisin Futsal-liigaan. Urheilutalon hornankattilassa pelataan 11 kotiottelua, joista ensimmäinen on luvassa sunnuntaina 14. lokakuuta.

Tervarien kausikorttikampanja jatkuu syyskuun loppuun, ja tavoitteena on vähintään 200 myytyä kausikorttia. Kaikki tervarijuniorit pääsevät otteluihin veloituksetta.

Tervareissa mittavan uran pelannut Ari Makowski odottaa jo innolla tulevaa Oulun-vierailua. Kymmenen ja puolen kauden ajan punamustia edustanut ex-kapteeni nähdään GFT:n paidassa heti Tervarien kauden ensimmäisessä kotiottelussa.

— Hieno juttu, että Tervarit tekee paluun liigakartalle. Oulussa on aina mukava pelata, kun yleisö elää hyvin mukana ja tunnelma on kohdallaan. Keskisen Jupin ja toivottavasti myös Halmetin Heikin johdolla Tervareilla on mielenkiintoinen yhdistelmä kokemusta ja nuoruuden intoa, Mako kertoo.

Viidettätoista kautta Futsal-liigassa aloittava Makowski on tyytyväinen suunnasta, johon kotimaisen futsalin pääsarja on menossa.

— Selvästi huomaa, että viime vuosien aikana liigan taso on mennyt eteenpäin. Toiminta on ammattimaistunut, ja joukkueiden tasoerot ovat kaventuneet. Oman urani alkuvaiheissa nähtiin useammin kunnon löylytyksiä, mutta tämän päivän liigassa voittajat ratkaistaan usein pienillä marginaaleilla.

Uusille futsalin seuraajille kokenut pelimies heittää muutaman nimen seurattavaksi.

— KaDyn joukkue on täynnä laatua, varsinkin Sergei Korsunov ja Korpelan Jani ovat pelaajia joiden otteita kannattaa seurata. Lisäksi serbialainen Kristijan Radin ja montenegrolainen Nikola Vidakovic ovat mielenkiintoisia vahvistuksia hallitsevan mestarijoukkueen miehistöön. GFT:n riveissä Panu Autio oli Suomen ensimmäinen futsal-ammattilainen, ja hänen kokemus näkyy vahvasti päivittäisessä tekemisessä. Tulinen vasuri, erinomainen mentori nuorille pelaajille ja muutenkin merkittävä lähettiläs kotimaiselle futsalille.

Keväällä 2014 Tervarien paidassa Makowski pääsi kokemaan finaalien tunnelman, mutta tuolloin Ilves nappasi kirkkaimmat mitalit. Tulevan kauden alla mielessä on vain yksi tavoite.

— Viime kaudella pelit päättyivät jo puolivälierissä, joten siitä jäi paljon hampaankoloon. Mestaruutta lähdetään hakemaan kruunuksi uralle. Unelmafinaali olisi luonnollisesti Tervarit-GFT.

Tervarien kausikorttikampanja jatkuu vielä tämän viikon ajan.

Kauden 11 kotiottelua hintaan 30 euroa: http://www.tervarit.fi/index.php?351


   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat