Tervarit 10 OTP:n Jouluturnauksessa hopealle!
Julkaistu: 10.12.2019 00.00

Tervarit 10 OTP:n Jouluturnauksessa hopealle!

Tervarit 10 avasi uuden pelikauden turnaustapahtumat lauantaina 7.12 Arina Areenalla, kun perinteinen OTP Jouluturnaus pelattiin sekä 8v8 että 5v5-pelimuodoissa. 8v8-pelimuotoon osallistunut Tervarit 10 pelasi hienon turnauksen ja lopulta poikien kaulaan ripustettiin hopeiset mitalit.

Kaikki päivän neljä peliä olivat erittäin tiukkoja ja vähämaalisia (2-3, 1-0, 0-0, 0-1). Turnauksen voitti OTP 10 Punainen ja pronssille sijoittui OLS 11 Kreikka, joka pelasi hyvin ja rohkeasti vuotta vanhempien sarjassa.

"Pelaajilta hyvää yrittämistä ja alkuvaikeuksien jälkeen olimme kaikissa peleissä hallitsevampi osapuoli mutta maalinteossa oli tänään haasteita. Maalipaikkoja oli hyvin mutta pallo ei mennyt millään sisään", kommentoi päävalmentaja Aki Hiltunen.

"Kaikki yritti parhaansa ja se oli minimivaatimus päivälle ja jokainen voi olla tyytyväinen panoksestaan. Saatiin jalkeilla olevalle joukkueelle todella hyvätasoiset ottelut ja erittäin kehittävä tapahtuma. Kiitos OTP:lle järjestelyistä!", päätti Hiltunen.

Hopeajoukkueessa pelasivat: Elias Vähäkangas, Ilmari Haanperä, Ilmari Valkama, Iraq Hekmat, Leo Lehtonen, Niklas Wallenius, Okko Toiviainen, Otso Hämälä, Otto Savilaakso, Paavo Korkea-aho, Robar Heihat Taher, Roope Hannu, Sokiri Kedi, Urho Mäntynen ja Uuno Kuivala

Valmentajat: Aki Hiltunen, Antero Lehtonen ja Kimmo Hannu

Seuran uusimmat