Yusuf Erdogan on U17-joukkueen uusi päävalmentaja
18.1.2020 20:36 Uutiset / Pääsivusto

MV-valmentaja Jussi Viirelä vielä mietteliäänä, mutta videovalmentaja Aaku Laitinen varsin innoissaan Yusufin (takana pipo päässä) harjoitusten jälkeen.

Joulukuussa Malesian Superliigasta ison sopimuksen saaneen Frank Bernhardtin tilalle on tammikuun alusta lähtien palkattu Yusuf Erdogan, 33. Hän on saksalainen, nuori ja innokas UEFA Pro -valmentaja, jonka työhistoriasta löytyi jo ennen Suomea useita ulkomaan pestejä niin Euroopasta kuin pieni pätkä Afrikastakin.

Yusuf aloitti valmennusuransa Saksassa SV Waldhof Mannheimissä, josta hän siirtyi 1. FC Kaiserslauternin U14-joukkueen päävalmentajaksi ja suoritti tuolloin, vuonna 2011 jo UEFA A-kurssinsa. Tämän jälkeen edessä oli harjoittelujakso Red Bullin organisaatiossa Ghanassa ja siirtyminen Turkkiin, jossa hän toimi Denizlisporin edustusjoukkueen mukana ja myöhemmin Bucasporin U17-joukkueen päävalmentajana.

Turkissa vietetyn vajaan kahden vuoden jälkeen Yusuf on toiminut Virossa JK Tallinna Kalevin, FCI Infonetin, Tartu JK Welcon sekä Tartu FC Santosin valmentajana. Hän on toiminut sekä junioripuolella että edustusjoukkueiden mukana. Hän toimi myös akatemiavalmentajana viimeisimmässä seurassaan, Santosissa.

- Tulin joulukuussa käymään Oulussa ja juttelin seurajohdon kanssa. Tykkäsin heidän intohimostaan tehdä töitä jalkapallon eteen ja nyt parin viikon työskentelyn jälkeen myös muu työyhteisö on vakuuttanut minut., kertoo aktiivisesti työnsä aloittanut Yusuf.

- Kauden aikana tavoite on viedä jokaista pelaajaa eteenpäin. Tulossa on todella kova karsintasarja, jonka jälkeen edessä on vielä pitkä kesäkausi. Jokaisen pelaajan tulee saada riittävästi haasteita kauden aikana ja toivon, että saamme työnnettyä kolmesta neljään uutta nuorta pelaajaa kohti Kakkosen Herculesta., jatkaa innostunut päävalmentaja.

U17-SM-karsintasarja alkaa Tervareiden osalta 2.2. klo 16.00 FF Jaron U17-joukkuetta vastaan Heinäpään palloiluhallissa.


   
Lisää uutisia
TerwaLeijonat
«  Syyskuu   »