Tervari-Gaalan tunnelmia
Julkaistu: 13.11.2018 00.00

Tervari-Gaalan tunnelmia

Lauantaina 10.11. järjestettiin Tervari-Gaala, johon oli kutsuttu seuran sidosryhmiin kuuluvia henkilöitä. Ykän Pubissa vietettiin onnistunut ilta ja tapahtumassa palkittiin vuoden aikana ansioituneita henkilöitä.

Vuoden seuratoimijan palkinto myönnettiin Eija Hämäläiselle, joka toimi Tervarit 07 Punaisen taustalla sekä Terwaturnauskioskin vastaavana.

Tervarien Vuoden työntekijänä palkittiin Anniina Sunnari-Pietikäinen. Pallo Hallussa -hankkeen projektipäällikkönä työskentelevä Anniina aloitti työt syksyllä 2017, ja hankkeen erinomaiset tulokset puhuvat puolestaan. Reilun vuoden aikana yli 40 henkilöä on löytänyt joko työ- tai opiskelupaikan hankkeen kautta.

Vuoden Tervari on Ilveksen veikkausliigajoukkueessa pelaava Tuure Siira. 24-vuotias Rajakylän Ajaxin ja Tervarien kasvatti siirtyi AC Oulun vuosien jälkeen Tampereelle, jossa hän on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa Ilveksen keskikentällä. Päättyneellä kaudella Siira pääsi pelaamaan myös Eurooppa Liigan karsinnoissa, kun Ilves kohtasi bulgarialaisen Slavia Sofian. Tuuren haastattelu on tulossa lähiaikoina nettisivuillemme.

Vuoden yhteistyökumppanina palkittiin Arttu Kauppinen, joka on toiminut merkittävässä roolissa Tervarien ja Ajax Sarkkirannan hallihankkeessa sekä seurojen yhteisjoukkueprojekteissa. Aktiivinen ote uusien yhteistyömallien luomisessa on tehnyt yhteistyöstä mielekästä.

Vuoden huoltajan palkinto myönnettiin Heikki Alajuumalle, joka toimii Tervarit 05 Mustan taustajoukoissa. Päättyneen kauden aikana Alajuuma on toiminut välillä myös joukkueen apuvalmentajana ja ollut isona apuna päävalmentaja Olusanjo Olutayolle. Valinnassa huomioitiin sitoutuminen päivittäiseen tekemiseen ja esimerkillinen toiminta pidemmällä aikavälillä.

Vuoden joukkueenjohtajana palkittiin Katri Ylitalo. Tervarit 04 Punaisen taustalla toimiva Katri edustaa myös TerwaPuumat-joukkuetta, joka pelaa naisten harrastesarjassa ja osallistuu harrasteturnauksiin.

Gaalan alussa esiintyi Antti Viitala ja myöhään illalla Töölön Ketterä esiintyi Ykällä ja tunnelma oli käsin kosketeltava.

Kiitos kaikille osallistujille onnistuneesta illasta, Ykän Pubille viihtyisistä tiloista ja Pizzeria Figarolle herkullisista tarjoiluista.



13.11.2018 Hannu Ellilä

Seuran uusimmat