Piispalasta turnausvoitto Tervareille
12.2.2019 13:43 Uutiset / Pääsivusto

Piispalasta turnausvoitto Tervareille

Tervarit 04 Punainen osallistui viime viikonloppuna Piispalassa pelattuun Helmiturnaukseen. Mukana oli kahdeksan joukkuetta, ja peliaika turnauksessa oli 2 x 20 minuuttia. Kaksipäiväinen turnaus päättyi iloisissa tunnelmissa, ja joukkue palasi Ouluun turnausvoittajana.


Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli KuPS Keltainen, joka tiedettiin erittäin kovana joukkueena. Tuloksena oli 2-1-voitto Tervareille.

— Hyvällä asenteella tultiin turnaukseen ja saatiinkin vahva startti ottelulle. KuPS nousi tasoihin, mutta loppuhetkillä viimeistelimme upean voittomaalin vapaapotkusta, kertoo valmentaja Hasan Gülsen.

Toisessa ottelussa vastaan asettui KuPS Haaste. Pisteet jaettiin maalittomalla tasatuloksella.

— Avauspelin voitosta tuli joukkueelle ehkä vähän liikaakin hyvänolon tunnetta, emmekä pelanneet yhtä vahvasti. Maalivahti oli toisessa ottelussa meidän paras pelaaja, ja piti hienoilla torjunnoillaan maalinsa puhtaana.

Lauantain viimeisessä ottelussa Tervarit kohtasi VIFK:n. Tervareille riitti pistejako lohkovoittoon, mutta vaasalaiset tarvitsivat voiton.

— Kolmannen ottelun avausjaksolla pelasimme kaunista futista, ja iskimme kaksi osumaa. Toisella jaksolla emme pelanneet riittävän terävästi, ja VIFK onnistui nousemaan parin maalin takaa tasoihin. 2-2-tuloksen myötä saavutimme kuitenkin tavoitteemme, ja pääsimme valmistautumaan tuleviin sunnuntain otteluihin.

Sunnuntain välieräottelussa Tervarit sai vastaansa Ilveksen. Tiukka ja tasainen ottelu päättyi lopulta Tervarien eduksi, ja voitto kirjattiin numeroin 1-0.

Loppuottelussa vastassa oli järjestävän seuran KuPS Musta.

— Finaalissa pelasimme suurella sydämellä ja jokainen pelaaja osoitti kovaa taistelutahtoa. Molemmilla joukkueilla oli muutamia maalipaikkoja, mutta maalivahdit pitivät hyvillä torjunnoillaan pelin maalittomana.

Lopulta turnausvoitto ratkaistiin rangaistuspotkukilpailussa, jossa Tervarit onnistui vetämään pidemmän korren.

— Iso turnausvoitto joukkueelle, ja mukana olleet muistavat tämän varmasti pitkään. Kotimatka lyheni puolella, ja paluumatkalla bussissa oli mukava tunnelma. Takaisin Oulussa olimme yhdentoista aikaan illalla.

— Todella hyvin järjestetty turnaus. Kaikki ottelut olivat tasaisia, ja saimme joukkueelle viisi hyvää peliä. Ruokailu ja majoitus olivat lähellä, joten siirtyminen paikasta toiseen onnistui nopeasti. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia otteluita, päättää valmentaja Hasan Gülsen.

12.2.2019 Hannu Ellilä


   
Lisää uutisia
U14 YJ (-05)
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031