Tervarit U17 pelasi viikonloppuna Tammiturnauksessa
Julkaistu: 15.01.2019 00.00

Tervarit U17 pelasi viikonloppuna Tammiturnauksessa

Tervarien U17-joukkue osallistui viime viikonloppuna Kemissä pelattuun Tammiturnaukseen. Neljästä ottelusta tuloksena oli kolme voittoa ja yksi tasapeli.

— Saimme B-junioreille kaksi hyvää peliä sekä lauantaina että sunnuntaina. Yön vietimme Kemissä, ja kokonaisuudessaan tämä oli onnistunut viikonloppu joukkueelle, kertoo vastuuvalmentaja Pekka Haaranen.

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa Tervarien vastaan asteli Rovaniemi United. Loppulukemat kirjattiin 2-1 Tervarien hyväksi. Lauantain iltapelissä vastaan asettui KPV/2. Tiukkojen vaiheiden jälkeen pisteet tasattiin numeroin 2-2.

Sunnuntain ensimmäisessä pelissä vastaan asettui isäntäjoukkue TP-47/2. Aamukahdeksalta alkaneessa ottelussa Tervarit nappasi voiton numeroin 1-0.

— Sunnuntaina herätys oli kuudelta, ja siitä aloitimme valmistautumisen turnauksen kolmanteen peliin. Aikaisesta aloituksesta huolimatta joukkue teki kelpo suorituksen, ja tuloksena oli ansaittu voitto. Toisella jaksolla saimme pelin hyvin hallintaan, ja onnistuimme pitämään maalin puhtaana.

Turnauksen neljäs ja viimeinen ottelu pelattiin sunnuntaina klo 13. Vastustaja OLS/2 oli pallollisesti hallitsevampi osapuoli, mutta isot numerot kirjattiin Tervarien eduksi 1-0.

— Moni pelaaja ahkeroi neljä tunnin ottelua alusta loppuun, joten luonnollisesti jalat olivat hapoilla turnauksen loppua kohden. Asenne oli kuitenkin kunnossa ja hyvin tehtiin töitä joukkueelle, kertoo valmentaja Haaranen.

— Pallolliseen pelaamiseen tarvitaan vielä lisää ratkaisumalleja, mutta oikeaan suuntaan ollaan koko ajan menossa. Puolustuspeli on vuodenaikaan nähden hyvässä kuosissa, ja sunnuntain molemmissa otteluissa onnistuimmekin pitämään maalin puhtaana. Joukkueessa on tällä hetkellä 20 pelaajaa, joista kolme pelasi viikonloppuna ensimmäisen turnauksensa meidän mukana. Koko kolmikko on sulautunut hyvin joukkueeseen niin kentällä kuin sen ulkopuolella, joten tästä on hyvä jatkaa.

14.1.2019 Hannu Ellilä

Seuran uusimmat