Valmennuspäällikkörekry
Julkaistu: 14.09.2017 00.00

Valmennuspäällikkörekry

Tervarit Juniorit etsii riveihinsä valmennuspäällikköä nykyisen valmennuspäällikön Markus Aittolan muuttaessa uuden työnsä perässä Pohjois-Savoon. Tervarit Juniorit on vahvassa kasvussa oleva noin 700 pelaajan jalkapallon erikoisseura. Seura tekee tiivistä yhteistyötä Haukiputaan Pallon, Ajax-Sarkkirannan ja Limingan Pallokarhujen kanssa.

Valmennuspäällikön tärkeimpänä toimenkuvana tulee olemaan seuran uuden valmennussuunnitelman jalkauttaminen ja kehittäminen yhdessä seuran muun henkilöstön sekä joukkuevalmentajien kanssa. Valmennuspäällikön tulee toimia vahvana tukena seuran valmentajille heidän valmennustyössään. Valmennuspäällikkö vastaa myös seuran aamu-, talentti- ja taitokouluharjoittelun organisoimisesta ja järjestämisestä. Tervarit Junioreissa valmennuspäällikkö saa keskittyä vahvasti urheilulliseen puoleen.

Tehtävässä toimiminen edellyttää vahvaa valmennustaustaa sekä -koulutusta. Vaadimme valmennuspäälliköltä vähintään UEFA B-valmentajalisenssiä sekä mielenkiintoa itsensä ja seuran kehittämiseen. Toivomme hakijalta lisäksi pitkäjänteisyyttä, kärsivällisyyttä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Tiimityöskentelytaidot ovat Tervari-yhteisössä enemmän kuin tärkeitä eikä kielitaidostakaan ole haittaa.

Työ alkaa aikaisintaan 1.10.2017 ja sopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana. Aiempi valmennuspäällikkö perehdyttää tehtävään.

Tehtävä on hakijasta riippuen joko kokoaikainen tai osa-aikainen. Jos kiinnostuit tehtävästä, ota ihimeessä yhteyttä toiminnanjohtaja Ville Luotolaan: 0443609229 / ma-pe klo 13-15.

Pyydämme lähettämään hakemukset ansioluettelon ja palkkatoiveen kera sähköpostitse: ville.luotola@tervaritjuniorit.fi

Seuran uusimmat